Cardinals

Torkan är över, fotbollen är här

Photo by Jason Miller/Getty Images

På torsdag är fotbollen äntligen tillbaka, då försäsongens första träningsmatch spelas. Det är den klassiska Hall of Fame Game, som kombineras med introduktionsceremonin för 2017 års klass.

Dags för riktig fotboll. Arizona Cardinals möter Dallas Cowboys under torsdagsnatten för den första fotbollsmatchen sen Super Bowl. Vi ska dock inte se några superstjärnor. Cardinals har redan sagt att ingen starter ska spela och Cowboys förväntas göra likaså. Det är vanligt att göra så för denna match, eftersom lagen har de vanliga fyra träningsmatcherna precis som resten av ligan. Trots det är det ändå slutet på den där kliande abstinensen, nu när vi äntligen får se riktig fotboll igen.

Det blir också kul att få se årets rookies, däribland Cowboys DE Taco Charlton, CB Chidobe Awuzie och WR Ryan Switzer. I Arizona ska det bli kul att se LB Haason Reddick, S Budda Baker och G Dorian Johnson. Matchen sänds 02.00, annars hittar ni den på repris via NFL Game Pass.

Det har gjorts en del förbättringar på arenan inför i år. Matchen ställdes in 2016 för att planen var undermålig och innebar skaderisk för spelarna. Nu har man investerat $700 miljoner för att förbättra hela arenan, inklusive planen, för att hålla samma standard som förväntas av alla hemmaarenor runtom i NFL.

På lördagen sker sedan den officiella inskrivningen i Hall of Fame, när årets grupp odödliga får sin byst placerad i museet i Canton, Ohio. Av de invalda har vi danske kickern Morten Andersen. Han har rekordet för bl.a. flest antal matcher (382) och flest poäng (2544). Hans sällskap består av Cowboys ägare Jerry Jones, QB Kurt Warner, RB LaDainian Tomlinson, DE Jason Taylor, S Kenny Easley och RB Terrell Davis.

Nyheter

To Top