Förnya NFL Game Pass

Podcasts

Vi på NFL Supporter älskar att prata om NFL och collegefotboll. Det säger nästan sig självt. Podcast är ett fantastiskt medium där lyssnaren slå på avsnittet på vägen till jobbet eller när det passar bäst. I dagsläget finns det två program som är knutna till vår sajt. De heter "Veckans NFL" och "Veckans College". De finns på iTunes men även på nätet. Här nedanför hittar du länkar till de senaste avsnitten!

RSS Veckans NFL

 • VNFL #200 – Premiär och East
  NFL-säsongen 2019 är här! Mattias, Lasse och Olof pratar nyheter, vecka ett och går igenom NFC och AFC East inför säsongen. Enjoy! Lyssna på Veckans NFL #200 Advertisements
 • VNFL #199 – Luck + AFC/NFC North
  Nyheten kom som en bomb. Andrew Luck lägger skorna på hyllan. Podden ger sina reaktioner och går igenom alla lag i AFC och NFC North. Lyssna på Veckans NFL #199
 • VNFL #198 – AFC/NFC South
  Våra previews rullar vidare. Den här veckans snackade vi om ligans södra divisioner. Lyssna på Veckans NFL #198
 • VNFL #197 – AFC/NFC West
  Den här veckan blev det Antonio Brown, Hard Knocks, recap av försäsongens första vecka och framförallt en ordentlig genomgång av alla lag i AFC och NFC West. Lyssna på Veckans NFL #197
 • VNFL #196 – Försäsong 2019
  Podden är tillbaka efter ett långt uppehåll! Mattias och Lasse mjukstartade med att prata lite försäsong och om ett par lag som redan charmat dem. Lyssna på Veckans NFL #196

RSS Veckans College

 • Week 11 -2019
  Lasse och Magnus snurrar in sig i möjliga och omöjliga scenarion utifrån den nysläppta, första, college playoff rankingen. Dessutom pratas det om den kommande veckan, där stormatchen i Tuscaloosa är höjdpunkten. 
 • Week 10 - 2019
  Lasse och Magnus snackar lite draft på den defensiva sidan. Tar ett grepp kring Group of  5 och kollar in den gångna veckan och det som komma skall. 
 • Week 9 - 2019
  Lasse och Magnus faller tillbaks i gamla synder och pladdrar på i 90 minuter. Massor med spännande diskussion om läget i de 5 stora konferenserna. Börjar så sakteligen prata om draften då Lasse ger Magnus lite offensiva val att välja på. Såklart pratas de om spelade och kommande matcher också. 
 • Week 8 - 2019
  Lasse och Magnus ser tillbaks på en trevlig fotbollshelg, blickar fram mot vecka 8. Dessutom pratas det om rankingen och en hel del statistik. 
 • Week 6 - 2019
  Lasse och Magnus pratar om veckan som gått, vilka lag som överraskat positiv och negativt, samt tittar på en högintressant kommande vecka. 

RSS NFL Supporter Dokumentär

 • Avsnitt 8 - Därför suger Arizona Cardinals... 5 november, 2019
  Arizona har inte vunnit något sedan 1947 och fansen har sedan länge börjat fundera på om det inte är större krafter i görningen här. Kan det vara så att en förbannelse vilar över laget? För att gå till botten med det här behöver vi gå tillbaka nästan 100 år i historien, och besöka den lilla […]
 • 7 George Allen - "The Future is now!" 28 september, 2019
  Washington Redskins har haft två storhetstider genom åren.  Den första perioden var under lagets första tio år som klubb, medan den andra var under 1980-talet, och tidigt 90-tal då laget skördade stora framgångar med bl.a. tre Super Bowl segrar.  Dagens historia handlar dock inte direkt om någon av dessa perioder, utan om några viktiga år […]
 • 6 - Super Bowl-special 2 februari, 2019
  Nu är det äntligen dags för finalernas final. En guldgruva för oss NFL-historiker. Vi har dock plockat ut fem godbitar från historien som vi valt att lyfta fram i rampljuset. Godbitar som kan vara bra att ha koll på när festen drar igång.
 • 5 - The Replacements 17 januari, 2019
  I dagens avsnitt tar vi dig tillbaka till 1987. Ett år som har gått till historien för den strejk som gjorde att det inledande matcherna spelades med reserver. Upplockade direkt från gatan i många fall.
 • 4 - Madden 23 december, 2018
  Richard Olsson har tagit sig en titt på det TV-spelet Madden som i decennier lockat fans till sporten vi alla älskar. Men hur började allt egentligen och var står spelserien idag? Och hur är det med den berömda förbannelsen?

RSS Veckans Fantasy

 • S01E16: Trade deadline
  Olof Westman och Daniel Croona sitter och snackar fantasy football igen. Vi går igenom nyheter, veckas trade deadline, helgens matcher och tipsar om spelare inför vecka 12.
 • S01E15: Kort och Koncist
  Olof Westman och Daniel Croona kan inte sluta prata om fantasy football. Vi går igenom nyheter, helgens matcher och allt spännande som vi har framför oss.
 • S01E14: Parris Hilton och TY Campbell
  Magnus Ornhammar och Daniel Croona går igenom nyheter, helgens matcher och det som kommer framöver. Allt detta med ett fantasy football - perspektiv. Häng med!
 • S01E13: Kollagolladay
  Aktuella tankar och nyheter på temat fantasy football med Olof Westman och Daniel Croona.
 • S01E12: Aftontankar
  Per och Daniel funderar kring kommande omgång, och frågor som David Johnsons vara eller icke vara.
Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

To Top