Podcasts

Vi på NFL Supporter älskar att prata om NFL och collegefotboll. Det säger nästan sig självt. Podcast är ett fantastiskt medium där lyssnaren slå på avsnittet på vägen till jobbet eller när det passar bäst. I dagsläget finns det två program som är knutna till vår sajt. De heter "Veckans NFL" och "Veckans College". De finns på iTunes men även på nätet. Här nedanför hittar du länkar till de senaste avsnitten!

RSS Veckans NFL

 • VNFL #342 - Defensive tackles och running backs
  Veckans avsnitt blir en "oväntad lång" genomkörare av två vitt skilda draftklasser, i den något svagare insidan av defensiv linje kontra djupet på running backs. Lasse, Magnus och Richard bryter ner vår gemensamma topp 5, och i vanlig ordning båda hyllar och sågar varsin spelare per position. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message
 • VNFL #341 - Free agency och cornerbacks
  I dagens avsnitt försöker Lasse, Richard och Magnus att sammanfatta en hejdlöst massa signeringar och trades från starten av free agency. Vi tar upp de stora namnen och de vi själva fastnar för. Sedan går vi vidare i draftbrädan genom att snacka höftindex och ball hawks när vi granskar klassens cornerbacks, en rätt laddad grupp […]
 • VNFL #340 - Starten på draftsäsongen och WRs
  I ett alldeles perfekt långt avsnitt pratar Lasse, Magnus och Richard om årets allt viktigt. Med Mattias ledigt blir det många minuter snack. Först pratar vi om nyheter med bl.a. quarterbacks och kontrakt. Sedan går vi in på det goa med draften. Allmänt snack om klassen, en del om combine och sedan gräver vi ner […]
 • VNFL #339 - Recap SBLVII
  Mattias, Lasse och Richard pratar om en minnesvärd Super Bowl med ett kontroversiellt slut. Också lite nyheter och en snabbtitt in i offseason. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message
 • VNFL #338 - Super Bowl LVII
  Mattias, Lasse och Richard pratar om allt du kan tänka dig inför Super Bowl LVII mellan Kansas City Chiefs och Philadelphia Eagles. Det blev också lite Tom Brady, Sean Payton och Senior Bowl. Enjoy! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message

RSS Veckans College

 • CFP Semifinaler 2022
  Lasse och Magnus tittar till dom stundande semifinalerna i collegefotbollen. Georgia möter Ohio State och Michigan ställs mot TCU.
 • Bowlseason 2022
  Lasse och Magnus pratar om Mike Leach, rekrytering, bowlmatcher och lite coach-karusell.
 • Championship-weekend 2022
  Lasse och Magnus tittar tillbaks på en händelserik rivalvecka och förbereder sig på kommande mästerskapshelg, där konferenserna ska avgöras. 
 • Rivalry week 2022
  En spännande vecka väntar. Slutspurten i konferenserna och viktiga matcher för att knipa en av slutspelsplatserna. Dessutom är det en härlig rivalvecka, där även hedern står på spel. 
 • Vecka tio 2022
  Höstlov och förkylning till trots, Lasse och Magnus pratar om veckan som varit, playoff kommitteen släppte första rankingen. Lägger lite extra fokus på spännande American, och ser fram emot veckans matcher där Georgia - Tennessee sticker ut i ett bra schema. 

RSS NFL Supporter Dokumentär

 • Avsnitt 32: Historien bakom NFL Combine 28 februari, 2023
  I dagarna samlas USA främsta prospekt i Indianapolis för tester och intervjuer. NFL Combine, som det kallas, är idag en given punkt i NFLs kalender, men så har det inte alltid varit. Idag berättar vi historien om hur NFL Combine skapades och de scoutnätverk som ligger bakom denna företeelse.
 • Avsnitt 31: Männen bakom bucklorna (Halas/Hunt) 29 januari, 2023
  Varje år lyfter mästarna i de respektive konferenserna en buckla döpt efter George Halas eller Lamar Hunt. Men vilka var dessa män, och hur har påverkat sporten? Inför kvällens stundande konferensfinaler bjuder vi idag på en snabb genomgång av dessa två giganter.
 • Avsnitt 30 - Krona eller klave 8 januari, 2023
  En till synes enkel rutin som bara inte kan gå fel? Eller hur var det med det. Idag skall vi ta en titt på den enda regel som alla av oss kunde inte vi ens hade börjat titta på amerikansk fotboll. Eller trodde oss kunna, kanske man skall säga. För reglerna kring hur en slantsingling […]
 • Avsnitt 29 - Bill Walsh tar över (49ers, 79-82) 5 december, 2022
  När man pratar om perioder i NFL så formas de gärna av vilka lag som var ledande under den tiden. Vi följer således hellre ett lag formkurva än den klassiska kalendern. Som exempel sägs det ofta att 1970-talet ägdes av Cowboys och Steelers. De förstnämnda var visserligen tidigt ute med spel i finalmatcher och en […]
 • Avsnitt 28 - Michael Vick och hundkamperna (2007) 6 november, 2022
  2007 var Michael Vick en firad man i NFL. En av de mest profilstarka spelarna som genom sitt frejdiga spel var en självklar del av varje sportsändning. Alla ville vara Michael Vick och alla ville synas med Falcons guldkalv. Detta ändrades dock snabbt när polisen, mer eller mindre av en slump, upptäckte att hans gård […]

RSS Veckans Fantasy

 • S02E03: Överraskningar, besvikelser och skador
  Vi är tillbaka med en halvtidssammanfattning av säsongen. Vi kollar på hur säsongen utvecklar sig, skadeläget på några av de viktigare spelarna och kommer med lite tips inför den kommande slutspelspushen. Vi sammanfattar också lite från våra 12 egna ligor. Vi hörs snart igen!
 • S02E02: Vi rankar två gånger på fyra dagar
  I dagens avsnitt snackar vi om nyheten med att Fournette fått sparken av Jaguars. Vi rankar receivers och tight ends och snackar lite om potentiella fynd bland rookies och sleepers.
 • S02E01: Det är nya tider
  Det är nya tider i världen och för veckans fantasy.- pod. Vi berättar om vårt lite mer varierande sändningsschema framöver, snackar om inofficella fantasy-SM och går igenom ranking för quarterbacks och running backs.
 • S01E20: Syns vi i finalen? Knappast!
  Olof Westman och Daniel Croona stressar på mot jul och fantasyfinaler! Vi blandar friskt bland nyheter,  godbitar från helgens matcher och  tipsar om matchvinnande spelare inför fantasy-finalerna!
 • S01E19: Gå ut på high note eller low note?
  Olof Westman och Daniel Croona försöker att hålla humöret uppe i ett skadedrabbat avsnitt. Vi går igenom nyheter,  helgens  matcher och tipsar om spelare inför vecka 15!
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

To Top