Förnya NFL Game Pass

Podcasts

Vi på NFL Supporter älskar att prata om NFL och collegefotboll. Det säger nästan sig självt. Podcast är ett fantastiskt medium där lyssnaren slå på avsnittet på vägen till jobbet eller när det passar bäst. I dagsläget finns det två program som är knutna till vår sajt. De heter "Veckans NFL" och "Veckans College". De finns på iTunes men även på nätet. Här nedanför hittar du länkar till de senaste avsnitten!

RSS Veckans NFL

 • VNFL #229 - Frågepodd
  Ett helt avsnitt med lyssnarfrågor. Mattias, Lasse, Magnus och Richard svarade på så många de hann med! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message
 • VNFL #228 - Draft: EDGE och DL
  Mera NFL-draft till folket! Den här veckan pratade Lasse, Mattias, Richard och Magnus om pass rushers och jättar på den defensiva linjen. Hoppas att det smakar! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message
 • VNFL #227 - Draft: RB och OL
  Vi rullar på med uppsnacket inför årets draft. Lasse, Magnus och Richard pratar om running backs och offensiv linje innan de kikar på behoven i den plötsligt intressanta divisionen AFC East. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message
 • VNFL #226 - Draft: Wide receivers
  Lasse, Richard och Magnus snackade om wide receivers och tight ends i årets draft. De tog också en närmare titt på lagen i NFC South. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message
 • VNFL #225 - Free Agency
  Mattias, Lasse, Richard och Magnus gör ett försök att sammanfatta en intensiv free agency. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message

RSS Veckans College

 • Finaldags!
  Lasse och Magnus pratar lite nya och tänkbara coacher på Mississippi State, Washington State och Baylor. Men mest fokus läggs såklart på stundande finalen mellan LSU och Clemson. 
 • Dags för semifinaler.
  Lasse och Magnus ser fram emot semifinalerna i slutspelet. LSU - Oklahoma och Ohio Stat - Clemson snackas upp. 
 • Coacher, signing day och Bowls
  Lasse och Magnus är åter efter att ha firat höst.  Pratar om nya coacher, den tidiga signing dagen och tittar framåt mot bowls.
 • Week 11 -2019
  Lasse och Magnus snurrar in sig i möjliga och omöjliga scenarion utifrån den nysläppta, första, college playoff rankingen. Dessutom pratas det om den kommande veckan, där stormatchen i Tuscaloosa är höjdpunkten. 
 • Week 10 - 2019
  Lasse och Magnus snackar lite draft på den defensiva sidan. Tar ett grepp kring Group of  5 och kollar in den gångna veckan och det som komma skall. 

RSS NFL Supporter Dokumentär

 • Avsnitt 10 - Historien om Fantasy Football 24 januari, 2020
  Fantasy football är idag en miljardinudustri. men resan dit har varit lång och inte helt spikrak. I detta avsnitt ger vi dig dock hela historien. Från en barservett i New York 1962 till dagens appar. 
 • Avsnitt 9 - Sam Spence och hans lärljungar 29 december, 2019
  I detta avsnitt har vi valt att lyfta fram några av de kompositörer som skapat de fantastiska ljudkulisser som ramat in NFLs produktioner genom åren. Främst av dem alla var Sam Spence som satte sin prägel på hela genren under sin tid på NFL Films.  P.s I avsnittet förekommer en referens till GES "När vi […]
 • Avsnitt 8 - Därför suger Arizona Cardinals... 5 november, 2019
  Arizona har inte vunnit något sedan 1947 och fansen har sedan länge börjat fundera på om det inte är större krafter i görningen här. Kan det vara så att en förbannelse vilar över laget? För att gå till botten med det här behöver vi gå tillbaka nästan 100 år i historien, och besöka den lilla […]
 • 7 George Allen - "The Future is now!" 28 september, 2019
  Washington Redskins har haft två storhetstider genom åren.  Den första perioden var under lagets första tio år som klubb, medan den andra var under 1980-talet, och tidigt 90-tal då laget skördade stora framgångar med bl.a. tre Super Bowl segrar.  Dagens historia handlar dock inte direkt om någon av dessa perioder, utan om några viktiga år […]
 • 6 - Super Bowl-special 2 februari, 2019
  Nu är det äntligen dags för finalernas final. En guldgruva för oss NFL-historiker. Vi har dock plockat ut fem godbitar från historien som vi valt att lyfta fram i rampljuset. Godbitar som kan vara bra att ha koll på när festen drar igång.

RSS Veckans Fantasy

 • S01E20: Syns vi i finalen? Knappast!
  Olof Westman och Daniel Croona stressar på mot jul och fantasyfinaler! Vi blandar friskt bland nyheter,  godbitar från helgens matcher och  tipsar om matchvinnande spelare inför fantasy-finalerna!
 • S01E19: Gå ut på high note eller low note?
  Olof Westman och Daniel Croona försöker att hålla humöret uppe i ett skadedrabbat avsnitt. Vi går igenom nyheter,  helgens  matcher och tipsar om spelare inför vecka 15!
 • S01E18: Slutspelsdags! Även för Ravens?
  Magnus Ornhammar och Daniel Croona kör på även denna vecka med analyser av veckan som utspelats i fantasy football. Vi går igenom nyheter, helgens  matcher och tipsar om spelare inför vecka 14, den första slutspelsveckan!
 • S01E17: Time to make the playoffs!
  Magnus Ornhammar och Daniel Croona breder ut sina dialekter och använder ämnet fantasy football för att göra det. Vi går igenom nyheter, helgens matcher och tipsar om spelare inför vecka 13.
 • S01E16: Trade deadline
  Olof Westman och Daniel Croona sitter och snackar fantasy football igen. Vi går igenom nyheter, veckas trade deadline, helgens matcher och tipsar om spelare inför vecka 12.
Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

To Top