Förnya NFL Game Pass

Podcasts

Vi på NFL Supporter älskar att prata om NFL och collegefotboll. Det säger nästan sig självt. Podcast är ett fantastiskt medium där lyssnaren slå på avsnittet på vägen till jobbet eller när det passar bäst. I dagsläget finns det två program som är knutna till vår sajt. De heter "Veckans NFL" och "Veckans College". De finns på iTunes men även på nätet. Här nedanför hittar du länkar till de senaste avsnitten!

RSS Veckans NFL

 • VNFL #252 - QB-besvikelser
  Mattias och Lasse pratade om veckans nyheter och gick igenom alla spelade matcher. De gav också en känga både till det dåliga QB-spelet senaste veckan och till alla de som gjort oss besvikna den här säsongen. Också en titt på vecka 13! Enjoy! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message
 • VNFL #251 - Tema: Steelers
  Den här veckan fokuserade vi på ligans enda obesegrade lag. Vi gjorde en djupdykning från grundande till idag. Självklart pratade vi matcher och nyheter också. Enjoy! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message
 • VNFL #250 - Tabellen, Hail Murray och quiz
  Mattias, Lasse och Richard pratade om en galen vecka med några spektakulära matcher. De tog också en titt på tabellen och gjorde ett nytt quiz. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message
 • VNFL #249 - Skrällar och Quiz
  Den här veckan gjorde Mattias, Lasse och Richard ett läsarquiz, pratade om förra veckans sena matcher, gjorde varsin spaning och lyfte spelare de tyckte var värda lite uppmärksamhet. De pratade också om kommande matcher och svarade på frågor. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message
 • Reaktionspodden, vecka 9
  Olof och Daniel har oväntat mycket att säga om det knippe matcher som förgyllde den tidiga söndagkvällen. Lyssna och ta reda på vad vi tycker om ditt lags prestation under söndagen och dess chanser framöver. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message

RSS Veckans College

 • Vecka 14 2020
  Lasse och Magnus pratar college igen. Återblick till veckan som varit och blickar fram mot en härlig collegehelg.
 • Vecka 13 2020
  Denna vecka är Lasse solo och sköter det galant! Han tar sig an ett par konferenser och en häftig Thanksgiving-helg med många fina matcher.
 • Vecka 12 2020
  Mer college åt folket! Lasse och Magnus tar en extra titt på läget i några av Group of 5 tabellerna, självklart är det en återblick på förra veckan och en genomgång av kommande matcher. 
 • Vecka 11 2020
  Lasse och Magnus pratar en massa om veckan som gick. Lite svenska framgångar, fokus på läget i ACC, SEC och orimligt spännande BIG 12. 
 • Vecka 10 2020
  Lasse och Magnus pratar college igen . Återblick till förra veckan och en liten genomgång av PAC 12 som välkomnas in i leken.

RSS NFL Supporter Dokumentär

 • Avsnitt 14 - Snålblåst (Saints ’99-’06) 7 november, 2020
  Att ett lag kan byta stad är för oss tämligen främmande, men i amerikansk proffsidrott finns det alltid med som en risk i alla supportrars medvetande. I slutändan är det oftast pengar som styr, och om ”gräset är grönare” på andra sidan så är det stor risk att ägaren tar sitt lag och flyttar. I […]
 • Avsnitt 13 - Vad tar ni för valpen där i fönstret? (Oorang Indians '22-23) 17 oktober, 2020
  Efter en sommar med Washingtons tillkortakommande och Black Lives Matter tar vi oss i detta avsnitt an det här med NFLs relation till den amerikanska urbefolkningen. Även om Washington är de senaste syndarna så är det tyvärr inte ensamma. Historien är fullt av snedtramp. Bl.a valde en hunduppfödare att 1922 starta upp ett lag bestående […]
 • Avsnitt 12 - När Ron kom till byn (Packers 91-96) 26 september, 2020
  Varje säsong är det många av oss NFL fans som roar oss med att leka GM i olika Fantasyappar. Livet som riktigt GM i NFL är dock naturligtvis något helt annat. Visst letar de också efter de bästa spelarna, men de brottas med långt många problem än så. För vad gör du om spelarna i […]
 • Avsnitt 11 - När Eli Manning var en Charger 21 april, 2020
  Draften är en udda tillställning där drömmar infrias och planer stöps om vart annat. För att förstå denna begivenhet tar vi er med till draften 2004 och försöker reda ut vad som hände när Eli Manning valdes som nummer 1 av San Diego Chargers. En klubb som han representerade i 45 minuter. 
 • Avsnitt 10 - Historien om Fantasy Football 24 januari, 2020
  Fantasy football är idag en miljardinudustri. men resan dit har varit lång och inte helt spikrak. I detta avsnitt ger vi dig dock hela historien. Från en barservett i New York 1962 till dagens appar. 

RSS Veckans Fantasy

 • S02E03: Överraskningar, besvikelser och skador
  Vi är tillbaka med en halvtidssammanfattning av säsongen. Vi kollar på hur säsongen utvecklar sig, skadeläget på några av de viktigare spelarna och kommer med lite tips inför den kommande slutspelspushen. Vi sammanfattar också lite från våra 12 egna ligor. Vi hörs snart igen!
 • S02E02: Vi rankar två gånger på fyra dagar
  I dagens avsnitt snackar vi om nyheten med att Fournette fått sparken av Jaguars. Vi rankar receivers och tight ends och snackar lite om potentiella fynd bland rookies och sleepers.
 • S02E01: Det är nya tider
  Det är nya tider i världen och för veckans fantasy.- pod. Vi berättar om vårt lite mer varierande sändningsschema framöver, snackar om inofficella fantasy-SM och går igenom ranking för quarterbacks och running backs.
 • S01E20: Syns vi i finalen? Knappast!
  Olof Westman och Daniel Croona stressar på mot jul och fantasyfinaler! Vi blandar friskt bland nyheter,  godbitar från helgens matcher och  tipsar om matchvinnande spelare inför fantasy-finalerna!
 • S01E19: Gå ut på high note eller low note?
  Olof Westman och Daniel Croona försöker att hålla humöret uppe i ett skadedrabbat avsnitt. Vi går igenom nyheter,  helgens  matcher och tipsar om spelare inför vecka 15!
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

To Top