Förnya NFL Game Pass

Podcasts

Vi på NFL Supporter älskar att prata om NFL och collegefotboll. Det säger nästan sig självt. Podcast är ett fantastiskt medium där lyssnaren slå på avsnittet på vägen till jobbet eller när det passar bäst. I dagsläget finns det två program som är knutna till vår sajt. De heter "Veckans NFL" och "Veckans College". De finns på iTunes men även på nätet. Här nedanför hittar du länkar till de senaste avsnitten!

RSS Veckans NFL

 • VNFL #241 - Vi är igång!
  Mattias och Lasse sammanfattade en spännande första vecka i NFL genom att lyfta vilka vilka lag som överraskade, positivt eller negativt. Sedan blickade de fram mot helgens matcher! Enjoy! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message
 • Reaktionspodden, vecka 1 2020
  Alla 19-matcher från NFL-säsongens första vecka analyseras av Magnus, Olof och Daniel. Äntligen är säsongen här! --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message
 • VNFL #240 - Vecka 1
  NFL-säsongen är här! Den här veckan gick vi igenom alla matcher som spelas första veckan. Det blev också lite nyheter om kontrakt, spelare som bytt lag och till och med lite svenska spelare. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message
 • VNFL #239 - NFC 2020
  Mattias, Lasse och Richard pratade om en stor trade som skakade om lite i NFC North, Derwin James olyckliga skada, nya protester i NFL och att Chiefs nu fått de sista pusselbitarna på plats. Sedan gick de igenom alla lag i NFC inför säsongen. --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message
 • VNFL #238 - AFC 2020
  Den här veckan pratade Mattias, Lasse och Richard om alla lag i AFC. Det blev en "snabb" genomgång en division i taget, vad som är intressant med varje lag och vad vi kan förvänta oss. De pratade också om corona-utbrottet i NFL och turerna kring safetyn Earl Thomas.  --- Send in a voice message: https://anchor.fm/nflsupporter/message

RSS Veckans College

 • Vecka 3 2020
  Lasse och Magnus pratar om att Big Ten nu har beslutat sig att köra höstsäsong. Tittar tillbaks på veckan som gick och fram mot helgen som kommer. 
 • Vecka 2 2020
  Lasse och Magnus pratar om det senaste i college världen. Tittar tillbaks på det som hände vecka 1 och spånar om vad som kan hända vecka 2 då ACC-lagen kliver in i säsongen. 
 • Vecka 1 2020
  Lasse och Magnus drar igång collegehösten med ett avsnitt som försöker reda ut det lite röriga läget kring den kommande säsongen. 
 • 14 till 1
  Lasse och Magnus pratar vidare om försäsongsrankingen. Lag 14-1.
 • Start av 2020 - första delen av preseason topp 25
  Med viss ovisshet om framtiden börjar Lasse och Magnus ta en titt på kommande säsong. Försäsongslistor är alltid kul att snickra med och gubbarna har rankat sin egen topp 25. 25 till 15 i denna första del. 

RSS NFL Supporter Dokumentär

 • Avsnitt 11 - När Eli Manning var en Charger 21 april, 2020
  Draften är en udda tillställning där drömmar infrias och planer stöps om vart annat. För att förstå denna begivenhet tar vi er med till draften 2004 och försöker reda ut vad som hände när Eli Manning valdes som nummer 1 av San Diego Chargers. En klubb som han representerade i 45 minuter. 
 • Avsnitt 10 - Historien om Fantasy Football 24 januari, 2020
  Fantasy football är idag en miljardinudustri. men resan dit har varit lång och inte helt spikrak. I detta avsnitt ger vi dig dock hela historien. Från en barservett i New York 1962 till dagens appar. 
 • Avsnitt 9 - Sam Spence och hans lärljungar 29 december, 2019
  I detta avsnitt har vi valt att lyfta fram några av de kompositörer som skapat de fantastiska ljudkulisser som ramat in NFLs produktioner genom åren. Främst av dem alla var Sam Spence som satte sin prägel på hela genren under sin tid på NFL Films.  P.s I avsnittet förekommer en referens till GES "När vi […]
 • Avsnitt 8 - Därför suger Arizona Cardinals... 5 november, 2019
  Arizona har inte vunnit något sedan 1947 och fansen har sedan länge börjat fundera på om det inte är större krafter i görningen här. Kan det vara så att en förbannelse vilar över laget? För att gå till botten med det här behöver vi gå tillbaka nästan 100 år i historien, och besöka den lilla […]
 • 7 George Allen - "The Future is now!" 28 september, 2019
  Washington Redskins har haft två storhetstider genom åren.  Den första perioden var under lagets första tio år som klubb, medan den andra var under 1980-talet, och tidigt 90-tal då laget skördade stora framgångar med bl.a. tre Super Bowl segrar.  Dagens historia handlar dock inte direkt om någon av dessa perioder, utan om några viktiga år […]

RSS Veckans Fantasy

 • S02E02: Vi rankar två gånger på fyra dagar
  I dagens avsnitt snackar vi om nyheten med att Fournette fått sparken av Jaguars. Vi rankar receivers och tight ends och snackar lite om potentiella fynd bland rookies och sleepers.
 • S02E01: Det är nya tider
  Det är nya tider i världen och för veckans fantasy.- pod. Vi berättar om vårt lite mer varierande sändningsschema framöver, snackar om inofficella fantasy-SM och går igenom ranking för quarterbacks och running backs.
 • S01E20: Syns vi i finalen? Knappast!
  Olof Westman och Daniel Croona stressar på mot jul och fantasyfinaler! Vi blandar friskt bland nyheter,  godbitar från helgens matcher och  tipsar om matchvinnande spelare inför fantasy-finalerna!
 • S01E19: Gå ut på high note eller low note?
  Olof Westman och Daniel Croona försöker att hålla humöret uppe i ett skadedrabbat avsnitt. Vi går igenom nyheter,  helgens  matcher och tipsar om spelare inför vecka 15!
 • S01E18: Slutspelsdags! Även för Ravens?
  Magnus Ornhammar och Daniel Croona kör på även denna vecka med analyser av veckan som utspelats i fantasy football. Vi går igenom nyheter, helgens  matcher och tipsar om spelare inför vecka 14, den första slutspelsveckan!
Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

To Top