Podcasts

Vi på NFL Supporter älskar att prata om NFL och collegefotboll. Det säger nästan sig självt. Podcast är ett fantastiskt medium där lyssnaren slå på avsnittet på vägen till jobbet eller när det passar bäst. I dagsläget finns det två program som är knutna till vår sajt. De heter "Veckans NFL" och "Veckans College". De finns på iTunes men även på nätet. Här nedanför hittar du länkar till de senaste avsnitten!

RSS Veckans NFL

RSS Veckans College

 • CFP Semifinaler 2022
  Lasse och Magnus tittar till dom stundande semifinalerna i collegefotbollen. Georgia möter Ohio State och Michigan ställs mot TCU.
 • Bowlseason 2022
  Lasse och Magnus pratar om Mike Leach, rekrytering, bowlmatcher och lite coach-karusell.
 • Championship-weekend 2022
  Lasse och Magnus tittar tillbaks på en händelserik rivalvecka och förbereder sig på kommande mästerskapshelg, där konferenserna ska avgöras. 
 • Rivalry week 2022
  En spännande vecka väntar. Slutspurten i konferenserna och viktiga matcher för att knipa en av slutspelsplatserna. Dessutom är det en härlig rivalvecka, där även hedern står på spel. 
 • Vecka tio 2022
  Höstlov och förkylning till trots, Lasse och Magnus pratar om veckan som varit, playoff kommitteen släppte första rankingen. Lägger lite extra fokus på spännande American, och ser fram emot veckans matcher där Georgia - Tennessee sticker ut i ett bra schema. 

RSS NFL Supporter Dokumentär

 • The Greatest Show on Turf - del 2 (av 2) 8 februari, 2024
  Dagens huvudpersoner är St Louis Rams, som under ett par säsonger bjöd på fantastisk fotboll och stod för en fantastisk uppvisning i offensiv och publikfriande fotboll, som på något sätt fick tjäna som en ”blueprint” inför framtiden. De radade upp touchdowns och yards och satte rekord på rekord som gör att de än idag finns […]
 • The Greatest Show on Turf - del 1 (av 2) 3 februari, 2024
  Dagens huvudpersoner är St Louis Rams, som under ett par säsonger bjöd på fantastisk fotboll och stod för en fantastisk uppvisning i offensiv och publikfriande fotboll, som på något sätt fick tjäna som en ”blueprint” inför framtiden. De radade upp touchdowns och yards och satte rekord på rekord som gör att de än idag finns […]
 • Bum Phillips - Mannen som satte Oilers på kartan 23 december, 2023
  Det sägs att Bum Phillips en gång fick en fråga från en journalist som undrade om varför hans fru alltid följde med på alla bortamatcher. Bum Phillips lär då ha svarat: -Hon är för ful för att kyssa adjö….. Kanske inte det mest politiska korrekta att säga, men visar på en en man som var […]
 • I skuggan av Kennedymordet (Pete Rozelles 1963) 22 november, 2023
  Idag tar vi oss till 1963, ett år som präglades av utmaningar och triumfer, och där ligans ”commissioner” Pete Rozelle stod i centrum av händelserna. Ett år som inte bara formade NFL utan också ledde till att Rozelle prisades som Sports Illustrated "Sportsperson of the Year". Vi kommer att utforska tre nyckelmoment från detta episka […]
 • Jakten på den absoluta sanningen - (Videodomare i NFL 1960-1999) 29 oktober, 2023
  I dagens avsnitt tänkte vi faktiskt vara lite aktuella. Ja, jag vet. Det låter lite konstigt men stanna kvar så ska jag förklara läget. Ingen sportintresserad har väl under de senaste tiden, ja åren, missat att det här med videodomare gjort entré i den europeiska fotbollen. En självklarhet på sätt och vis. Med tanke på […]

RSS Veckans Fantasy

 • S02E03: Överraskningar, besvikelser och skador
  Vi är tillbaka med en halvtidssammanfattning av säsongen. Vi kollar på hur säsongen utvecklar sig, skadeläget på några av de viktigare spelarna och kommer med lite tips inför den kommande slutspelspushen. Vi sammanfattar också lite från våra 12 egna ligor. Vi hörs snart igen!
 • S02E02: Vi rankar två gånger på fyra dagar
  I dagens avsnitt snackar vi om nyheten med att Fournette fått sparken av Jaguars. Vi rankar receivers och tight ends och snackar lite om potentiella fynd bland rookies och sleepers.
 • S02E01: Det är nya tider
  Det är nya tider i världen och för veckans fantasy.- pod. Vi berättar om vårt lite mer varierande sändningsschema framöver, snackar om inofficella fantasy-SM och går igenom ranking för quarterbacks och running backs.
 • S01E20: Syns vi i finalen? Knappast!
  Olof Westman och Daniel Croona stressar på mot jul och fantasyfinaler! Vi blandar friskt bland nyheter,  godbitar från helgens matcher och  tipsar om matchvinnande spelare inför fantasy-finalerna!
 • S01E19: Gå ut på high note eller low note?
  Olof Westman och Daniel Croona försöker att hålla humöret uppe i ett skadedrabbat avsnitt. Vi går igenom nyheter,  helgens  matcher och tipsar om spelare inför vecka 15!
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

To Top