Redaktion

Älskar att nörda ned sig i de taktiska delarna av spelet och har ett särskilt intresse av draften och ligans unga spelare. Håller lite extra koll på NFC West.

Lockades av NFL genom blandningen av fysiskt spel, otroliga atleter och taktisk briljans. Följer och skriver framförallt om AFC West.

Fångats av historien, kulturen och traditionen i sporten. Tycker draften och hela den processen är en av årets höjdpunkter, har alltid en övertro på rookies. Håller ett extra öga på AFC North och college.

Drogs in i sporten av en amerikansk vän för drygt tio år sedan. Har sedan dess älskat allt med den. Från det enskilda spelet, till den gigantiska industrin.

Fascinerad av amerikansk fotboll, NFL och Buffalo Bills sedan början på 90-talet. Älskar hur allt i NFL är gjort för att främja konkurrens, spänning och intensitet. Bevakar AFC East extra noga och håller lite koll på tekniken på sajten.

Mitt intresse för sporten började när TV3 hade ett veckoprogram om NFL i början av 90-talet. Har efter det växt och växt efter varje besök i landet. Nu är det College som suger upp det mesta av min energi men har väldigt svårt att inte följa NFL lika slaviskt. NFC East blir det extra fokus på.

NFC North-skribent förälskad i de flesta aspekt av världen som är amerikansk fotboll. Atletismen och kulturen, historiken och nutiden. Svag för statistik och Kam Chancellor.

Följer både NFL och college, älskar fantasy. Skriver mestadels om fantasy football.

Till toppen