Analyser

Mock draft: NFC East

Draften närmar sig med stormsteg och vi tänkte göra en kul övning med hjälp av Draftnetworks fina draftsimulator. Samtliga lag får en genomkörare över 7 rundor i simulatorn och de presenteras divisionsvis. Dags för NFC East.

 

New York Giants – 12 val

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar: Först och främst. Giants har galet många val i denna draft. Nästan två draftklasser. Det gör att det går att chansa en del, som på Ximines och Jelks på edge. Två spelare med potential men vissa frågetecken kring förmågan på nästa nivå. Prio ett var att se till att offensiva linjen stärk, det får vi till via Taylor och Lindstrom. Lock vid val #17 känns rätt okej, ändå någon att bygga kring i fall säsongen är över innan halvtid.

Favoritval: Mecole Harman, känns som en sån där Alvin Kamara-typ. Alltså en spelare som har talangen men inte fått ut produktionen på college, i NFL exploderar det.

 

Washington Redskins – 9 val

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar: Redskins känns som ett svårt lag att läsa av. Skadan på Alex Smith känns som stoppet på detta lagbygge, en ny QB måste in snart men kanske först om ett år. Nu var fokus att samla på sig en bra grund för framtiden. Bush och Rapp känns som två starka klossar att bygga ett försvar kring, liksom McCoy på OL.

Favoritval: Greg Dortch är en väldigt intressant spelartyp som med sin förmåga att göra spel med bollen i sina händer mycket väl kan bli en publikfavorit rätt snabbt.

 

Dallas Cowboys – 6 val

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar: Dallas har sitt första val i slutet av andra rundan och det gör att de stora namnet kanske saknas. Men i Kelvin Harmon får Dak en Dez Bryant-typ som vinner 7 av 10 50/50-bollar. Harmon är dessutom en duktig blockare i springspelet vilket ger Zeek Elliott en kompis också.  Övriga val känns rätt okej, försvaret får in spelare som ger bredd på positioner där bredd behövs.

Favoritval: Germaine Pratt, är en intressant spelare som passar bra in hos Dallas.

 

Philadelphia Eagles – 7 val

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar: Valet av Ford är strålande för Eagles, en mångsidig OL som kan starta på fler positioner, vilket kan behövas med gamle Peters på LT. Överlag får Eagles in en hel del kvalitet i denna Mock. Deebo Samuel kan ses som ett onödigt val, men han är en dynamisk playmaker som bidrar med något som saknats.

Favoritval: Benny Snell var fantastisk för Kentucky och bar anfallet på sina axlar. I NFL får han en mindre roll till en början men kommer göra det bra när han får chansen. Ger bra bredd bakom Howard.

Mock draft: NFC East

Nyheter

To Top