Analyser

Mock draft: AFC West

Draften närmar sig med stormsteg och vi tänkte göra en kul övning med hjälp av Draftnetworks fina draftsimulator. Samtliga lag får en genomkörare över 7 rundor i simulatorn och de presenteras divisionsvis. Denna gång kör vi AFC West.

 

Oakland Raiders – 8 val

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar: Faller sig draften så här har Raiders skaffat sig material för ett väldigt bra försvar på nolltid, och Mike Mayock får en drömstart som GM. Samtliga fyra första valen går in direkt och gör uppställningen bättre. Att lasta in 4 topp 35-val i försvaret är rätt sak att göra i en draft med tyngden på försvaret. I Montgomery får Gruden en fysisk RB att bygga anfallet kring.

Favoritval: Clelin Ferrell har under åren på Clemson haft förmågan att vara som bäst när det gäller som mest, det är en egenskap som gör att han kommer leverera jämnare när motståndet är världsklass vecka in och vecka ut.

 

Denver Broncos – 8 val

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar: Ångrar lite att jag plockade Lock i första, samtidigt fanns ingen annan självklar vid valet och Flacco är inte framtiden. Jeffrey Simmons i andra och Thornhill i tredje ger Broncos D en väldigt fin injektion av spelare som kommer skapa oreda hos motstånden. Speciellt Simmons förmåga att penetrera gör Broncos front väldigt svår att hantera.

Favoritval: Jeffrey Simmons, skada till trots, Simmons är en framtida stjärna.

 

Los Angeles Chargers – 7 val

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar: Chargers har en bra grund att bygga på och det gäller att få in rätt typ av spelare för att ta det där sista klivet och på allvar hota i AFC. Jonah Williams ger spets och bredd till OL, oavsett om han hamnar på T elle G. I Julian Love får försvaret in en spelare som kan utnyttja att pass rushen tvingar motståndare till misstag.

Favoritval: Tre Watson var väldigt produktiv för Maryland och har förmågan att hitta till bollen vid varje spel, tror han skulle passa in bra i en stark omgivning.

 

Kansas City Chiefs – 8 val

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar: Jag älskar denna draft för Chiefs, en rad spelare med hög potential. Bradbury är något av ett lyxval men kommer vara en viktig pusselbit i Chiefs anfall under många år. Jaylon Ferguson har sjunkit en del utifrån sina testresultat, men på planen visade han under många år att han är en sackmaskin, han kan vara en stöld i tredje rundan.

Favoritval: Rodney Anderson hade förmodligen varit den topprankade RB:n om han inte skadat sig, ett lag som har råd att ha tålamod får en spelare med riktig stjärnpotential.

Mock draft: AFC West

Nyheter

To Top