Prospect

Taylor Rapp (S, Washington), NFL Draft 2019

Taylor Rapp

S, Washington

Uppdaterad: 2019-04-27 03:20

Draftad av: Los Angeles Rams (Runda: 2, Plats: 61)

Genomsnittligt betyg: 70 (3)

Vikt: 96 kg
Längd: 183 cmMattias omdöme (82): Mångsidig och spelintelligent playmaker som kände sig lika hemma lång bak på egen planhalva som nere vid line of scrimmage. Kommer downhill med aggression och syfte när han blitzar från safetypositionen. Identifierar och stänger fort i passningsspelet. Är ingen superatlet men helt enkelt en väldigt stabil och bra fotbollsspelare. Spelar med hög intensitet och peppar alltid sina medspelare efter en tackling. Är en säker tacklare själv. Jag gillar honom. Är kanske inte en game changer som man väljer jättehögt men i början av andra rundan känns rimligt.

Lasses omdöme (66): Många är höga på Rapp och kan väl till viss del köpa det. Gillade delar av hans spel mycket men på tok för mycket som jag inte alls gillade. Först tycker jag han var lite för ojämn och hade för få bra matcher under sig i Washington. En strong safety som är vass i boxen med fina tacklingar och väldigt effektiv emot spring. Rätt storlek och känns stundtals mer som en LB än en Safety. Ser ut att läsa spelet bra och spelar aggressivt. Men hans stora svaghet är emot pass där han ser allt för vilsen ut både i man och zon. Känns väldigt stel och orörlig när han ska falla i markering och har inte direkt farten för att väga upp för det. Så länge han håller sig i boxen så kommer han undan med det, men att vara så skakig emot pass som safety är ett för stort minus för mig.

Richards omdöme (64): Är inte så hög på Rapp som många andra, trots att jag nästan alltid gillar Huskies. Det är hans tveksamma range som stör mig, både hans speltempo och spelförståelse är ett problem. Läser spelet lite för långsamt så han är alltid någon sekund för sen till festen. När han väl kommer gör han dock det med övertygelse, fysikalitet och fart. Säker i tacklingar, våldsam utan att vara vårdslös. Bäst lämpad i boxen, nära bollen, där han även är ett hot som blitzer. I behov av en FS som kan ta över den mark som Rapp inte kan täcka.

Taylor Rapp (S, Washington), NFL Draft 2019

Nyheter

To Top