Analyser

Mock draft: AFC East

Draften närmar sig med stormsteg och vi tänkte göra en kul övning med hjälp av Draftnetworks fina draftsimulator. Samtliga lag får en genomkörare över 7 rundor i simulatorn och de presenteras divisionsvis. Dags för AFC East.

 

Buffalo Bills – 10 val

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar: Bills blir genast ett lite sexigare gäng med detta utfall. Ed Oliver är en superatlet som ger försvaret den där tydliga stjärnan att bygga kring. Det ska mycket till för att Josh Allen ska kasta bollen över Hakeem Butler, den långe och ofta spektakuläre receivern blir ett stort mål att träffa. Många val för Bills och en hel del intressanta spelare.

Favoritval: Sutton Smith är en produktiv men liten edge rusher. Många tvivlar på att han kommer kunna spela på utsidan i NFL, men han är den spelartypen som kommer se till att få spela och att producera.

 

Miami Dolphins – 7 val

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar: Haskins är den mest spännande QB:n i årets draft enligt mig och finns han så tycker jag Dolphins ska plocka honom. Perfekt läge att se och lära av Ryan Fitzpatrick en stund. Överlag så tycker jag det är viktigt att Miami får in lite offensiva pusselbitar för att börja bygga inför framtiden.

Favoritval: JJ Arcega-Whitside ger Dolphins en lite större receiver att flytta boll med.

 

New York Jets – 6 val

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar: Jets har börjat en ny era med Darnold och Le´Veon Bell som anfallsstjärnor. Här får den offensiva linjen lite förstärkning i McGary, men framförallt får försvaret in två spelare som kliver in och startar direkt. Allen ger välbehövlig pass rush och Joejuan Williams är en av draftens mest underskattade spelare.

Favoritval: Terry McLaurin har imponerat när luppen varit på under Senior Bowl och combinen. Tror han är en spelare som accelererar på NFL-nivå.

 

New England Patriots – 12 val

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentar: Regerande mästarna har hela 12 val i denna draft och kommer kunna fylla på talangdepåerna ordentligt. AJ Brown känns som en jättebra spelare att börja forma ett nytt anfall kring, likaså gillar jag att få in James Williams, draftens kanske främsta RB i pass. Irv Smith är inte någon Gronk, men han är en vass TE som kommer bidra både i pass och spring.

Favoritval: Dexter Lawrence, en bjässe som skapar möjligheter för sina kompisar på defensiva linjen.

Mock draft: AFC East

Nyheter

To Top