Prospect

JJ Arcega-Whiteside (WR, Stanford), NFL Draft 2019

JJ Arcega-Whiteside

WR, Stanford

Uppdaterad: 2019-04-27 03:01

Draftad av: Philadelphia Eagles (Runda: 2, Plats: 57)

Genomsnittligt betyg: 75 (3)

Vikt: 102 kg
Längd: 191 cmMattias omdöme (73): Stor receiver som är oväntat snabb de första metrarna. Jag tycker att han saknar lite explosivitet in och ur sina cuts och han skapar inte särskilt mycket separation på hitches och comebacks. Tuff vid catch point. Riktigt effektiv nere vid målområdet där han använder sina basketskills för att boxa ut försvarare. Tycker inte att han imponerar med speed i det vertikala spelet, men en duktig 100-meterslöpare i high school.

Lasses omdöme (78): Ja, JJAW är inte snabb och det kommer vara ett problem. Det och att han känns lite tam efter catch är i stort sett det enda negativa jag hittar på honom. Tycker fortfarande han kan skapa separation trots avsaknaden av fart. Med fina routes och bra teknik så anpassar han sig ständigt efter vad som finns att jobba med. Bra kroppskontroll, grym spänst och läskigt säkra händer är tre riktigt intressanta plus i hans arsenal. Har hela tiden blivit bättre i Stanford och känns som en vinnare med rätt attityd och mentalitet. Som farligast i RZ och kommer säkert att producera redan sitt första år i NFL.

Richards omdöme (76): Ser kanske lite alldaglig ut, men gillar JJ. Bra fotarbete på linjen och tillräckligt fysisk för att vinna mot press. Kommer relativt snabbt upp i fart även om han inte är vidare explosiv. Bra på att boxa bort försvarare och slåss med armarna för att skapa utrymme. Fånger med händerna, attackerar bollen men har lite för mycket drops och studsmottagningar. Ingen vidare routerunner och inte så mycket YAC. Borde kunna bli en pålitlig andrafiol.

Highlights

Matchvideo

Matchvideo

JJ Arcega-Whiteside (WR, Stanford), NFL Draft 2019

Nyheter

To Top