Houston Texans v Tennessee Titans
Analyser

Veckans Stjärnor – Vecka 6

Ännu en vecka till historieböckerna och trots hot om inställda matcher så fick NFL ihop en omgång full av matcher. Som vanligt så fick vi se en del spelare glänsa mer än andra. 

 

Veckans Offensiva spelare – Derrick Henry – RB – Tennessee Titans

Den väldige running backen har gjort sig känd både för stora spel och pålitlig produktion, det är en lyx. Få spelare är lika farliga med bollen i händerna runt egen end zone och i mötet mot Texans bjöd Henry på en patenterad 90+ touchdown. Känslan är att försvaret underskattar hans fart på grund av storleken, det är ett misstag man inte får göra. Henry dominerade matchen och var den som såg till att Titans förlustnolla hölls intakt.

Silver – Julio Jones – WR – Atlanta Falcons

Brons – Deshaun Watson – Houston Texans

 

Veckans Defensiva spelare – Budda Baker – Safety – Arizona Cardinals

Cardinals gjorde processen kort med Dallas Cowboys och en stor orsak till detta var ligans bäst betalde safety, Budda Baker. En del av kritiken mot Bakers kontrakt i somras var att han inte producerade ”spel”, mot Dallas bjöd han på mängder. En sack, en forced fumble och en interception var grädden på moset av en fin insats.

Silver – Lavonte David – LB – Tampa Bay Buccaneers

Brons – Calais Campbell – DE – Baltimore Ravens

 

Veckans Rookie – Justin Jefferson – WR – Minnesota Vikings

Jefferson har börjat varva upp ordentligt i den lila tröjan och ingen i Minnesota kan sakna Stefon Diggs. Med 9 mottagningar för 166 yards och 2 touchdowns var Jefferson en av få Vikingar som får kvittera ut ett gott betyg från förlusten i Atlanta mot Falcons. I honom har Minnesota hittat en stjärna.

Silver – Deandre Swift – RB – Detroit Lions

Brons – Clyde Edwards-Helair – Kansas City Chiefs

 

Veckans ”Kan bättre” – Baltimore Ravens anfall

För fjärde matchen i rad har Ravens anfall haft svårt att leverera, denna gång höll det på att kosta en förlust i en match där försvaret tillät en first down i den första halvleken. Fjolårets rekordanfall har inte stått att känna igen och frågan är kanske om Greg Roman och Lamar Jackson se till att få fason på det. I dagsläget tror vi det och det vill till bättring då Pittsburghs starka försvar väntar efter Ravens bye week.

Veckans Stjärnor – Vecka 6

Nyheter

To Top