Tennessee Titans v Minnesota Vikings
Nyheter

Trade: Pass rusher byts från lila till lila

Baltimore Ravens och Minnesota Vikings gör affärer. Pass rushern Yannick Ngakoue skeppas till Baltimore för lite draftkapital. Andra gången på mindre än två månader som spelaren byts bort.

Ravens har sökt efter en arvtagare till Terrell Suggs och kanske har laget nu landat honom. Ngakoue har under några säsonger setts som en av de främsta pass rusherserna i NFL och kommer göra ett bra försvar än bättre.

För att få sin spelare så skickar Ravens sitt val i runda tre 2021 och ett val i runda fem 2022. För Vikings del så innebär det att man får tillbaks lite av det som laget betalade Jaguars i augusti, då fick Jags ett val i runda två 2021 och runda fem 2022 av Vikings.

25-årige Ngakoue flyttar ”hem” till regionen, född i Washington D.C och han gick på college på university of Maryland. Hittills i år har Ngakoue fem sacks, över sina snart fyra och en halv säsong har han producerat 42,5.

Ngakoues kontrakt löper över denna säsong, men gissningsvis kommer Ravens göra allt i sin makt för att få honom förlängd.

Trade: Pass rusher byts från lila till lila

Nyheter

To Top