Fantasy

Fantasy vecka 4: Mixon till max

Foto: Kirk Irwin/Getty Images

Bättre sent än aldrig. Här kommer veckans fantasy-sammanfattning kryddade med lite förslag på spelare att plocka upp inför nästa omgång.

Veckans fantasy-hjälte

Joe Mixon lever! Det visade han med besked mot Jaguars. Hela 25 carries för 151 yards kompletterades med 30 yards via luften och hela tre touchdowns. 42.1 fantasypoäng!

Veckans besvikelse

Visst, Chris Thompson sågs inte som en stjärna inför säsongen mend draftades av många i fantasy är han fick möjlighet att återförenas med Jay Gruden i Jacksonville. Gruden kan inte ha gillat det han sett för mot Bengals i söndags fick Thompson exakt noll att göra. Det är bara att släppa honom vid det här laget.

Veckans waiver-fynd

Quarterbacks: När vi kollar quarterbacks så är det ju sällan vi hittar spelare som är värda att plocka upp för mer än någon vecka men Teddy Bridgewater visade framfötterna rejält vecka 4 och möter Atlanta Falcons sopiga försvar två gånger de kommande fyra veckorna. Justin Herbert i Chargers möter Saints till helgen som oväntat nog gett upp mycket poäng till de quarterbacks de mött.

Running backs:  Ekeler missar flera veckor för Chargers och lovande rookien Joshua Kelley är näste man upp, även Justin Jackson i samma lag kan vara värd en rosterplats just nu. I samma situation hittar vi D’Ernest Johnson i Browns, när Nick Chubb också ser ut att missa upp till sex veckor. Ke’Shawn Vaughn i Buccaneers gjorde det bra i Fournettes frånvaro och om han fortsätter vara borta så är Vaughn ett spännande flex-spel till helgen.

Wide receivers: TreQuan Smith i Saints har snittat sex targets per match sedan Michael Thomas skadades, och Brees tittar åt hans håll i red zone. En riktigt bra lösning tills Thomas är tillbaka. Alshon Jeffery finns fortfarande kvar i många ligor och Carson Wentz verkar ha vaknat till liv lite nu. Mecole Hardman i Chiefs har en uppåtgående trend i targets sina tre senaste matcher. Detsamma gäller Tee Higgins i Bengals som snittar på sju targets per match över de senaste tre matcherna.

Tight ends: Eric Ebrons stora volym mot Texans gör att vi tror att han inte bara kommer vara en måltavla i end zone, och det gör honom väl värd ett övervägande om du behöver hjälp på denna positionen till helgen. Även Dalton Schultz i Cowboys används flitigt.  Sitter du riktigt risigt till kan du köpa någon av lotterna Drew Sample, Cameron Brate eller Mo Alie-Cox som vi tipsade om redan förra veckan.

Veckans fantasy-lag

Denna veckan stod Team Rinstad, coachat av Henrik Rinstad för veckans fräckaste insats. Med 180.3 poäng togs en säker seger i ligan NFL Supporter #7

Veckans dreamteam

Denna laguppställning presterade bäst i PPR – ligor den gångna veckan.

Pos Spelare Lag Poäng
QB Dak Prescott Cowboys 37.3
RB Joe Mixon Bengals 42.1
RB Dalvin Cook Vikings 28.6
WR Odell Beckham Jr. Browns 38.4
WR Amari Cooper Cowboys 33.4
TE George Kittle 49ers 40.1
FLEX Robert Tonyan Packers 33.8
D/ST Chiefs D/ST Chiefs 18.0
K Jason Sanders Dolphins 18.0
Totalt 289.7
Fantasy vecka 4: Mixon till max

Nyheter

To Top