Browns

Browns utan draftettan

Med det allra första valet i den gångna draften valde Cleveland Browns den defensiva enden Myles Garrett. Under sommaren har han fått lagkamrater och experter att häpna med sin explosivitet och förmåga att passera offensiva linjemän. Men 21-åringen kommer missa inledningen av säsongen på grund av skada.

Det var under träningen i onsdags som olyckan var framme och Garrett ådrog sig en hög stukning på den högra fotleden. Efter röntgen på torsdagsmorgonen fastslogs skadan och Garrett förväntas vara borta i åtminstone ett par veckor. Normal konvalescens för denna typ av skador brukar vara på 4-6 veckor men med symptom under en längre period, och då Brown inte ses som något topplag så kommer nog Garrett få tid på sig att läka.

Just fotlederna har varit ett problemområde för Myles Garrett. Tidigare i somras skadade han den vänstra fotleden under träning och under college åren på Texas A&M var fotledsskador något som återkom. Sista säsongen var hans minst produktiva och det tillskrivs sviterna av en hög stukning han ådrog sig förra sommaren.

För den neutrale är det tråkigt att inte få se Myles Garrett nu i början av säsongen och för Browns känns det lite typiskt att den tänkte stjärnan skadar sig dagarna före premiären.

Nyheter

To Top