Nyheter

Bota din fotbollsfeber – med en podcast

Det finns bara ett sätt att bota sin fotbollsfeber på. Mer fotboll i alla dess former. NFL Supporter ger lite tips på bra podcasts för dig som aldrig får nog.

Ett av de bästa sätten att hänga med i fotbollsvärlden är att följa några av de Podcats som finns därute. En podcast är alltså som ett radioprogram som man lyssnar på i efterhand, när man vill. Antingen lyssnar man via sin webbläsare, sitt iTunes eller via sin smartphone. Ett trevligt sätt att fördriva tiden till och från jobbet, via iTunes på sin iPhone till exempel.

Dave Dameshek Football Program är en podcast som säger sig vara ”av fans, för fans”. Programmet är i en lite mer skämtsam ton med programledaren Dave Dameshek, som till exempel skjuter sina ”sidekicks” med sitt fiktiva lasergevär om de förolämpar honom, och Adam Rank från NFL.com. Ibland kan det bli fruktansvärt nördigt, när de går tillbaka i tiden till exempel, men de har många roliga inslag.

ESPN Football Today är ett av mina favoritprogram. Matt Williamson och Ross Tucker är experterna som kan ha långa diskussioner om spelare och lag. Det finns mycket kunskap att hämta ur det här programmet.

Rich Eisen Podcast är originalet. Programmet är ofta fullspäckat med kändisar, allt från ägare, general managers, spelare och gamla legender. Eisen är en duktig intervjuare och ibland blir det riktigt bra men det kan bli lite väl mycket tomma komplimanger och hyllningar.

NFL Rants and Raves är ett program av två fotbollstokiga kompisar. Programmet har funnits länge och har byggt upp en hel verksamhet kring sin podcast. Programmet kan vara livat med ljudklipp och liknande. Fokus ligger på nyheter på ett lättsamt sätt.

Cover Two Podcast är en nystartad podcast av två skribenter från NFL.com, Steve Wyche och Bucky Brooks. Båda är djupt rotade i fotbollsvärlden och mycket kunniga, Wyche är sportjournalisten och Brooks är experten som är föredetta talangscout. Det betyder att de kan få väldigt intressanta gäster. Det finns en intervju här på NFL Supporter som de gjorde med Eagles president. Läs den här.

Har du något annat tips?

Nyheter

To Top