Välkommen till NFL-Guiden 2020 – den digitala versionen!

Du är ett klick eller två ifrån mer än 100.000 tecken NFL-hajp. I årets guide kan du läsa analyser av alla lag, längre artiklar om spännande ämnen som Patriots dynasti med Brady och Belichick, ligans bästa offensiva coacher och unga lovande spelare. Du kan också läsa intervjuer med några av våra bästa unga svenska spelare, som gör sig redo för att åka över och slåss om en plats på collegefotbollens högsta nivå.

NFL-Guiden 2020 är helt gratis för alla patrons, www.patreon.com/nflsupporter och om du redan stöttar oss via Patreon är det bara att logga in. Om du vill bli en patron och få tillgång till tidningen, annat exklusivt innehåll och få en särskild inbjudan till NFL Supporter chattrum kan du använda länken ovan. Det är också möjligt att köpa vår digitala guide i webshopen. Du kan återvända hit omedelbart efter ditt köp för att få tillgång till hela guiden.

Om du upplever några problem med tillgång så kontakta oss gärna på info@nflsupporter.se eller med ett DM på Facebook, Instagram eller Twitter.

 

To Top