Chargers

Chargers draftbehov, tänkbara spelare

Oroa er inte, NFL Supporter till undsättning

Med bara veckor kvar innan draften kickar igång tar vi en titt på tre utmärkta val för Los Angeles Chargers, om brädan lyckas falla deras väg.

Chargers flyttlass gick efter säsongen 2016 då lämnade soliga San Diego för drömmarnas stad Los Angeles. För att undvika en mardröm måste Chargers sluta drafta topp 10 varje år. Fansen i LA är kinkiga, de kommer inte heja på förlorare. Därför är det viktigt att de träffar med sina val.

Förra året sänktes Chargers rejält av skador, truppen är bättre än vad deras vinstkolumn vittnar om. De har en etablerad quarterback i Philip Rivers, som tillhör ligans absoluta topp och gjort i flera år. Till slut måste Chargers planera för en tid utan Rivers, men årets draft saknar den typen av quarterback värd att chansa på. Det är viktigare att uppgradera truppen på andra ställen. Framtiden får vänta för nuet helt enkelt.

Försvaret var betydligt bättre än väntat förra året men behöver fortfarande en del jobb. Tack och lov är draften full av talangfulla försvarsspelare att fylla på med. Samtidigt måste de avlasta Rivers i anfallet genom att fylla på med hjälp även där. Såhär skulle en draft kunna se ut om jag fick ta över Tom Telescos jobb för draftens två första dagar:

Runda 1
#7 – Malik Hooker, FS, Ohio State

Om DC Gus Bradley ska sätta sin stämpel på försvaret är Hooker en perfekt spelare att börja med. Han kan spela ensam jägare längst bak i försvaret och Bradley kan flytta runt sin andra safety bäst han vill.

Alternativ: Jamal Adams, S; Marshon Lattimore, CB; Mike Williams, WR

Runda 2
#38 – Quincy Wilson, CB, Florida

Wilson är en av mina favoriter i årets draft men verkar inte vara lika populär bland lagen i NFL. Det finns frågetecken kring hans fart och atletiska förmåga, men han sken i college tack vore bra instinkter och en tuff, fysisk spelstil. Kan skolas in rätt lugnt med Jason Verrett och Casey Hayward redan där och kliva in i nickel eller dime.

Alternativ: Fabian Moreau, CB; Dorian Johnson, G; Jarrad Davis, LB

Runda 3
#71 – Dion Dawkins, G, Temple

Anfallet har alltid fungerat eftersom Philip Rivers är där och räddar upp det. Den bästa hjälp han kan få är en mer pålitlig linje framför sig, vilket bara blir viktigare och viktigare ju äldre han blir. Dawkins kan kliva in direkt jämte C Max Tuerk och fortsätta föryngra och uppgradera en av ligans sämsta linjer.

Alternativ: JuJu Smith-Schuster, WR; Cooper Kupp, WR; Dalvin Tomlinson, DT

Sent sleeper-pick – Ejuan Price
Den lilla men produktiva edge-spelaren från Pitt kommer tyvärr falla i draften pga. sin brist på storlek. Förra året visade Chargers att man inte är rädd att bortse från “storleksbegränsningar” när de valde det härliga vidundret Jatavis Brown från Akron och hoppas på lika trevlig utdelning med Price.

Nyheter

To Top