Roligt

EVENT: Kicka igång slutspelet med NFL Supporter!

Tillsammans med O’Learys Avenyn bjuder vi på NFL Supporter in till en grym kväll den 5  januari. Vi vill att DU ska komma! Två slutspelsmatcher, amerikansk buffé, NFL-Quiz med redaktionen och annan underhållning, möjlighet att spela Madden 19 och lira lite Corn Hole. Den här kvällen vill du inte missa! Boka på 031-730 49 00 eller avenyn@olearys.se, säg att du ska på NFL-event.

Den 5 januari tar NFL Supporter, NFL Göteborg och resten av alla NFL-fans över O’Learys på Avenyn i Göteborg för en riktigt jäkla trevlig helkväll och natt. Vi hänger, snackar NFL, äter grym mat, kör lite quiz, delar ut priser, spelar Madden och inte minst kollar på NFL-slutspelet. Vi drar igång redan vi 17.00 och vid 19-tiden drar den första matchen igång. De som vill får gärna stanna för att kolla även den sena wild card-matchen, som brukar sluta framåt halv två på natten.

Tack vare att våra kompisar på O’Learys verkligen brinner för NFL kan vi köra ett riktigt schysst paketpris för hela kvällen på 279:-. Då ingår en buffé med kycklingvingar, revbensspjäll, mac ’n cheese, Texas chili och massor av annat gott. Det blir quiz med priser och vi fixar dit några konsoler för de som vill spela lite Madden 19.

Var: O’Learys Avenyn, Göteborg
När: 5 januari, kl. 17.00
Hur bokar jag? Ring 031-730 49 00 / Mejla avenyn@olearys.se (Säg: NFL-event)
Frågor: info@nflsupporter.se

Presentkort

Du som köper en plats i julklapp kan gärna ladda ner vårt gåvobevis i PNG eller PDF – format för att ge bort!

 

Obs! Glöm inte att gå in på vårt Event på facebook och berätta att du kommer. Där kommer vi pressa upp stämningen rejält inför eventet och se till att vi hjälper varandra att skapa en häftig upplevelse.

Vi syns där!

EVENT: Kicka igång slutspelet med NFL Supporter!

Nyheter

To Top