Recensioner

Take your eyes off the ball

Dagens boktips är ”Take your eye off the ball” av Pat Kirwan. En bok som du säkert blivit tipsad om förut, men som är väl värd att lyfta fram igen. 

Pat Kirwans: Take your eyes off the ballI den flora av NFL-relaterad böcker som finns därute tillhör Kirwans bok de mer grundläggande och breda. Ironiskt nog försöker han dock i sammanfattningen att värja sig från just den här beskrivningen, men jag är dock beredd att stå fast vid min åsikt där. Boken är en mycket bra ingång till sporten.

Kirwan tar oss systematiskt igenom hur spelet, och de de olika rollerna, fungerar. Personligen köpte jag Kindle-version för några år sedan och jag har gång efter gång kommit på mig själv att börja bläddra efter någon gammal passage i boken som jag skulle vilja läsa om. I det här fallet är självfallet e-boks formatet helt underbart, då det ger oss läsare möjligheten att stryka under och indexera våra favoritstycken enkelt.

Väljer du den klassiska häftade versionen får du ibland med en DVD med lite material. Tyvärr har jag inte testat den upplagan, men den kan säkerligen vara intressant också.

Köp boken här

OBS! I bokhandeln kommer du troligtvis springa på boken ”Take your eyes off the ball 2.0”. Det här skall var samma bok, fast lite lätt uppdaterad. Det är således ingen idé att köpa båda.

Nyheter

To Top