Denver Broncos Training Camp
Broncos

Von Miller borta hela året

Igår kom nyheten att Broncos superstjärna Von Miller skadade sig på träning. Efter läkarundersökning visade det sig att han missar hela säsongen med en fotledsskada.

Katastrofer kan ske även i de mest oväntade situationer. Broncos tränade inomhus med den rådande snöstormen utomhus, de tränade utan skydd i lugnt tempo. På träningens sista spel inträffar skadan på passrushern Von Miller. Miller är en av ligans bästa spelare och en grundpelare i Broncos starka försvar.

För ett lag som behöver vinna med defensiv dominans är det såklart ett enormt avbräck att tappa sin ledare och bästa spelare. Rapporter från träningarna har varit lysande och hela Broncos stall av fans såg fram emot att se en hel säsong av sin passrush-duo av Miller och Bradley Chubb. Att ersätta Miller är omöjligt, tappet från honom blir ännu större eftersom djupet på positionen är skralt, det såg vi efter Chubbs skada förra året.

Nyheten om Miller kommer drygt en vecka efter att Los Angeles Chargers förlorade sin stjärna i safety Derwin James. James missar också han hela säsongen. För er som följer Hard Knocks visas situationen när han skadar sig i det senaste avsnittet. Precis som med Miller är James ett avbräck både ur ett underhållningsperspektiv och lagmässigt.

Chargers är också det ett lag som behöver vinna med sitt försvar, men de har lyxen i att kunna ersätta James med andra spelare av startkaliber. Troligen får vi se Nasir Adderley spela efter mycket bänksittande förra året. Chargers har fortfarande höga förhoppningar på honom efter att de valde honom i andra rundan av draften förra året.

På andra sidan spektrumet står titelförsvarande KC Chiefs med en fullt frisk trupp och en nu lättare väg till slutspelet. Två rivaler som vardera förlorat så tongivande spelare ger favoriterna ett ännu större övertag i divisionen.

Von Miller borta hela året

Nyheter

To Top