Nyheter

Vinn en grabbkväll med Brady, Affleck och Damon

Nu har du chansen att få uppleva en helkväll med trion Ben Affleck, Matt Damon och Tom Brady på deras hemmaplan i Boston. Allt du behöver göra att skänka en slant till deras välgörenhetsprojekt så är du med i utlottningen av denna grabbkväll med stor G. Visst låter det lockande?

Det är genom webbsidan Omaze.com som den här tämligen unika möjligheten just nu finns tillgänglig. Omaze är ett IT-bolag som är baserat i Kalifornien, och som specialiserat på att snickra ihop allehanda speciella upplevelser av den här typen. I skrivandes stund kan du exempelvis också buda på en träff med Harrison Ford & Ryan Gosling under inspelningen av den nya ”Blade Runner”-filmen. Eller varför inte leka rockstjärna med Jon Bon Jovi under en hel dag?

Notera att det inte rör sig om några regelrätta auktioner, utan genom att donera pengar till olika ändamål, får du lottsedlar till de olika utlottningarna. Desto mer du skänker, desto fler lotter får du i det specifika lotteriet. Med lite tur kan det således räcka med 10 dollar för att få hänga med Brady och Patriots två mest kända fans.

En kul kuriosa i sammanhanget är att Damon som barn följde med pappa och farfar till en Patriots match och blev såld direkt. Supporterskapet syntes således gå i arv från generation till generation i familjen Damon. Först i vuxen ålder fick Matt Damon reda på hur det egentligen låg till. Pappan och Farfar var egentligen fans av Giants. De hade dock inte kunnat med och nämna det för lille Matt, som helt enkelt råkat fatta tycke för ”fel lag”.

Överskottet i lotteriet går till Bradys stiftelse ”TB12 Foundation”, Afflecks ”Eastern Congo Initiative”, och Damons välgörenhet ”Water.org”.

Lotteriet är öppet i 13 dagar till.

Nyheter

To Top