Nyheter

Veckans Guldkorn: Vecka 3

Photo by Kevin Sabitus/Getty Images

Tiden går fort när säsongen väl trummar igång! Vi är redan framme vid omgång tre och sexton rykande färska matcher. Vi förstår att det är många att hålla reda på, så för att göra beslutsfattandet lite enklare har vi tagit fram våra fem favoriter. Våra Guldkorn om du så vill. 

 

Premiär På Levi’s

Veckans första match spelas i Santa Clara, på Levi’s Stadium, under Thursday Night Footballs strålkastarljus. San Francisco 49ers vänder hem för säsongens första match i hemmaborgen. De gör det med två vinster i bagaget, så det är med gott självförtroende de välkomnar giganterna från New York. Giants stod nyligen för en nervkittlande insats då de vände och vann mot Cardinals. Barkley klev dock ut skadad i den matchen, men hittills finns optimism om att han kan komma till spel natten till fredag. Det får vi hoppas på, då Barkley kan vara avgörande för huruvida Giants ska ha en chans här. 49ers tillät 100 yards och 2 touchdowns till Rams runningback Kyren Williams förra veckan, så Barkley kan bli avgörande. 

 

Måstematch i Minnesota 

Två lag som befinner sig i lite av en grop just nu är Los Angeles Chargers och Minnesota Vikings. Båda lagen har startat 0-2, och det finns inte mycket rum för fler förluster innan de börjar knaka i fogarna. Chargers tränare Brandon Staley tippas redan som den första tränaren att få sparken. Försvaret har varit det som ställt till det för både Chargers och Vikings, vilket leder mig till att tro att detta kan bli ett poängkalas. Bli inte förvånad om båda lag gör över 30 poäng här, i en match där båda lag kommer göra allt för att hålla sig flytande. 

 

En Nolla Ska Bort

Att Philadelphia Eagles skulle starta säsongen med ett fläckfritt facit var kanske inte särskilt otippat. Att Buccaneers skulle gå obesegrat, det är desto mer förvånande. I vecka tre ställs dessa två obesegrade lag mot varandra, när Eagles gästar Bucs i den första av två måndagsmatcher. Eagles känns som självklara favoriter, men Tampa Bay har överraskat hittills. Deras försvar har hållit en hög klass, och kanske kan de fälla krokben för de resande Eagles. 

 

Payton Måste Bekänna Färg

Sean Payton var inte blyg när han tog över Denver Broncos. Han gick ut och sågade Hackett vid fotknölarna när han fick frågan om tränarens insats i Broncos förra året. Payton har dock inte startat mycket bättre. Denver Broncos har förlorat två matcher mot lag som de absolut bör kunna vinna över. Nu ställs det mot Dolphins på bortaplan, i vad som är en betydligt tuffare uppgift. Har Payton verkligen råd att starta säsongen 0-3 om han ska kunna ta Broncos till slutspel? Ytterligare ett lager som gör denna match än mer intressant är att Vic Fangio, som fick sparken som huvudtränare i Broncos för två år sedan, numera är defensiv koordinator i Dolphins. 

 

Kan Bengals Hitta Formen?

Joe Burrow fick det största kontraktet i NFL-historien precis innan säsongen drog igång. Med en fetare plånbok klev han och hans Bengals sedan in i säsongen och bjöd på en av de sämsta offensiva insatser vi sett från Bengals med Burrow under center. Nu är Bengals 0-2, och med tanke på hur starkt AFC spås vara i år gäller det att de hittar formen snabbt. De har chansen att göra det denna vecka, då de välkomnar ett ettrigt Rams till Paycor Stadium.

Veckans Guldkorn: Vecka 3

Nyheter

To Top