Fantasy

Veckans Fantasy: Rookies

Efter den tre dagars draften så börjar man fundera över vilka spelare som kommer vara aktuella för fantasy kommande säsong. Vi har fortfarande en lång tid kvar innan säsongen börjar och därför kan mycket hända med skador och trupperna. Men här kommer några tankar om spelarna som man kommer höra om i fantasy under säsongen.

Runda 1

Mitchell Trubisky, QB, Chicago Bears
Kommer förmodligen att starta som backup till Glennon. Inte intressant i en standadliga.

Leonard Fournette, RB, Jacksonville Jaguars
Jaguars har både Yeldon och Ivory i laget men det är inget som oroar mig. Fournette kommer bli deras nummer ett. Det som oroar mig är deras offensiva linje och att Bortles ska fortsätta att vara usel. I sådana fall så har vi en ny Todd Gurley här.

Corey Davis, WR, Tennesse Titans
Davis kunde inte hamna på ett bättre ställe. Mariota har velat ha en nummer ett receiver ett tag nu, jag tror att han kan ha fått det i Davis. Kommer göra avtryck i fantasyvärlden redan under sitt första år.

Mike Williams, WR, Los Angeles Chargers
Kommer att få kämpa om speltid under sitt första år. Tror på honom långsiktigt, men kommer inte vara intressant under sitt första år i fantasy.

Christian McCaffrey, RB, Carolina Panthers
De som gillar honom säger att en spelare med hans talang kommer att dominera ligan i många år framöver. Belackarna säger att en spelare som honom inte passar i NFL och jämför honom med Tavon Austin. Jag älskar att se honom spela och hoppas verkligen att han lyckas.

John Ross, WR, Cincinnati Bengals
Snabbaste spelaren i draften. Kommer slåss med Tylor Boyd och Brand LaFell om vem som kommer få nummer två rollen sidan om A.J. Green. Kan bli en ny DeSean Jackson. Bäst i djupet. Andy Dalton har inte den starkaste av armar.

Kommer att få lära bakom Alex Smith ett par år. (Photo by Christian Petersen/Getty Images)

Patrick Mahomes, QB, Kansas City Chiefs
Behöver utveckla sitt spela innan har är redo för NFL och kunde därför inte hamnat på ett bättre ställe. Kommer i lung och ro kunna sitta bakom Alex Smith och lära ett par år. Inte aktuell för fantasy på några år.

Dashaun Watson, QB, Houston Texans
Jag gillar personligen Watson väldigt mycket och något i mig säger att han kan bli årets Dak Prescott. Kan bli aktuell för fantasy under säsongen men ingen jag skulle drafta i en vanlig standandliga.

O.J. Howard, TE, Tampa Bay Buccaneers
Kommer vara en bra fantasyspelare i många år skulle jag tro. Frågan är om han kommer att kunna leverera under sitt första år? Det brukar ta ett tag innan tightends kommer upp i sin fulla potential.

Evan Engram, TE, New York Giants
Kommer passa in bra i Giants mellan OBJ och Marshall. Intressant för framtiden men ingen spelare som  kommer vara så fantasyaktuell under sitt första år.

David Njoku, TE, Cleveland Browns
Precis som med Howard så tror jag att han kommer vara en riktigt bra fantasyspelare i många år framöver men även här så får vi förmodligen vänta ett tag innan han blommar ut på riktigt.

Spelare som inte gick i runda ett men ändå är intressanta kommande säsong.

Joe Mixon, RB, Cincinnati Bengals
Hade förmodligen gått i förstarundan om det inte vore för att han slog en tjej. Bengas har redan Bernard och Hill men kommer förmodligen att släppa en av dem. Mixon är en rätt så komplett spelare och kommer vara en bra spelare i fantasy direkt.

Dalvin Cook, RB, Minnesota Vikings
Precis som med Mixon så var det bristande karaktär som gjorde att han inte blev vald i runda ett. Kommer slåss med Latavius Murray och Jerick McKinnon om speltid men är säker på att han kommer bli deras RB1 några veckor in på säsongen.

Kareem Hunt, RB, Kansas City Chiefs
Hamnade på ett perfekt ställe för att kunna bli en starter direkt eftersom det inte finns några bra runningbacks i Chiefs nu när Charles har försvunnit.

JuJu Smith-Schuster, WR, Pittsburgh Steelers
Jag ser stora JuJu(jämförs med Anquan Boldin) på ena sidan och den snabba Antonio Brown på andra sidan i framtiden. Tar eventuellt lite tid innan platsen bredvid Brown är hans och därför ingen som man draftar.

Alvin Kamara, RB, New Orleans Saints
Hans egenskaper passar som handen i handsken i Saints. Problemet är att de just nu har både Ingram och Peterson i sin uppställning.

Semaje Perine, RB, Washington Redskins
Ett litet bowlingklot. Kommer springa in en del touchdowns nere vid målområdet pga sin tyngd. Har dock svårt att se honom som en klar nummer ett i framtiden.

Här kommer fler namn som är intressanta i framförallt en dynastyliga:

Curtis Samuel är en intressant spelare inför framtiden med sin kvicka spelstil. (Photo by Jamie Sabau/Getty Images)

Zay Jones, WR, Buffalo Bills
Carlos Henderson, WR, Denver Broncos
Curtis Samuel, WR, Carolina Panthers
D’Onta Foreman, RB, Houston Texans
Chris Godwin, WR, Tampa Bay Buccaneers
Jamaal Williams, RB, Green Bay Packers
ArDarius Stewart, WR, New York Jets
Taywan Taylor, WR, Tennesse Titans
Deshone Kizer, QB, Cleveland Browns
Marlon Mack, RB, Indianapolis Colts
Dede Westbrook, WR, Jacksonville Jaguars

Nyheter

To Top