Nyheter

Tyrod Taylor har förlängt med Bills

Det har varit en snackis under träningslägret, att Buffalo Bills och Tyrod Taylor diskuterar en förlängning av kontraktet. Nu är det klart!

Inga officiella uppgifter om kontraktet finns än, men gott om tillförlitliga tweets har nämnt ett kontrakt över sex år värt ca 90 miljoner dollar, med incitament som innebär att kontraktet kan bli värt uppemot 100 miljoner dollar. Det är dock endast det första året som är helt garanterat.

Man kan tolka uppgifterna som att Tyrod satsar på sig själv och Bills hittat ett bra sätt att betala honom trots att man har relativt liten erfarenhet av att ha Tyrod som startande QB. Det är även en riktigt bra löneökning för Tyrod som annars hade fått ca två miljoner dollar i lön denna säsongen.

Är det någon man kan lita på i kontraktsfrågor så är det Andrew Brandt.

Enligt Ian Rapoport är det först nästa säsong som Tyrod får betalt på allvar. Man kan se det som en belöning om han spelar tillräckligt bra den här säsongen för att Bills ska vilja behålla honom.

För Buffalo Bills innebär kontraktet att man nu kan vända blickarna mot det andra viktiga kontraktet, det med Stephon Gilmore som blir free agent efter denna säsongen. Med den s.k. franchise – taggen i bakfickan har Bills betydligt bättre förutsättningar i sina kontraktsdiskussioner med cornerbacken som har sett lysande ut under träningslägret.

Stephon Gilmore #24 är näste man i fokus för Bills GM Doug Whaley. (Foto av Brett Carlsen/Getty Images)

För er som vill skaffa er koll på hur kontrakten i NFL fungerar rekommenderar vi NFL-Guiden som kommer finnas för beställning från och med måndag.

Nyheter

To Top