Nyheter

Två unga profiler med varsin tuff uppgift

Det kommer att bli smutsigt och hårt. 49ers och Panthers ska göra upp. Det kommer att handla om vilket lag som med några stora spel kan utnyttja de få chanser som ges.

Då dessa två möttes tidigare under säsongen blev det en väldigt tuff defensiv tillställning som Carolina till slut vann. Vi förväntar oss ingen annan sorts match nu i helgen heller. Det här är två av ligans helt klart bästa försvar.

Panthers såg riktigt heta ut under grundsäsongen men saktade in lite grann i slutet, framförallt anfallsmässigt. De vann matcherna tack vare att de har ett försvar som kan bära dem långt, men i en tajt match som denna måste även anfallet, lett av Cam Newton, sköta sin del och producera poäng.

Info_CAR_SF_litent

Wide receiver Steve Smith kommer nog till start men med lite skavanker, Newton vill nog gärna ha sin rutinerade, pålitlige receiver så pigg som möjligt mot 49ers.

Newton måste få igång anfallet bättre än han har lyckats med på senaste tiden. Det blir en tuff utmaning.

Då lagen möttes tidigare var wide receiver Michael Crabtree fortfarande skadad för 49ers. Dessutom åkte Vernon Davis på en skada tidigt i matchen och deltog knappt. Med dessa två vapen redo kommer San Franciscos anfall vara betydligt starkare nu.

Kaepernick sprang för nästan 100 yards förra matchen mot Packers. Både Kaepernick och Newtons förmåga att plocka upp åtta yards på marken då det behövs som mest är fantastiskt viktig för deras lag. Vi får se om båda två får lite friare tyglar nu i slutspelet och springer mer med bollen själva.

Som vi nämnt är båda försvaren fantastiska. Med sju raka segrar har även 49ers anfall sett bra ut och det kommer avgöra matchen. 49ers vinner.

Hur tror DU att matchen slutar?

Nyheter

To Top