Nyheter

TV, cognac och fyrhjulingar blev årets klappar

Julen är gåvans högtid och vi påminns om det inte minst i NFL. Runtom ligan dök det upp julklappar till och från lagkamrater i de olika lagen. Men vem var årets bästa tomte?

Ravens QB Joe Flacco önskar sig en match utan att draperas av försvarare. För att ge sin offensiva linje lite extra motivation överraskade han dem med varsitt Oculus Rift (VR-glasögon). Han får hoppas att de låter sin nya leksak ligga i lådan tills säsongen är över, annars kanske det har precis motsatt önskan.

I Dallas har RB Ezekiel Elliott haft en helt fantastisk rookie-säsong och är i allra högsta grad med i diskussionen om årets MVP. Han är inte sen med att tacka sin offensiva linje för all hjälp på vägen och belönade dem med varsin fyrhjuling. Var det en metafor för att de ska fortsätta köra över försvarare?

Olivier Vernon fick ett monsterkontrakt på $85 miljoner med New York Giants i våras och passade såklart på att visa kärlek till sina nya lagkamrater. Alla 75 lagkamrater, 20 tränare och lite annan personal fick varsin flaska Louis XIII de Rémy Martin, en väldigt exklusiv cognac. Notan hamnade på över 2.750.000 kronor. Får mina nya strumpor att blekna i jämförelse.

Alla spelare i Seattle Seahawks fick en biljett i första klass för att flyga var de vill av sin QB Russell Wilson. Men han var inte nöjd där. Han slängde också in en TV till sina offensiva linjespelare att njuta av. Med tanke på hur linjen har spelat har de kanske inte förtjänat mer än en GameBoy, så det kanske är en morot för bättre spel framöver.

Nyheter

To Top