Analyser

Trashtalk inför Seahawks-Bills

I natt hälsar Buffalo Bills på hos Seattle Seahawks för vad som bör bli en fysisk batalj. Daniel Croona och Mattias Olsson håller på varsitt lag och ställde varandra lite frågor inför.

Den här artikeln kom till efter ett läsarförslag. Mer sånt!

Daniel (Bills): Vad är det för fel på Richard Sherman egentligen? Han klarar ju inte av att göra ett eget misstag innan han måste ställa hela laget ansvarigt. Och vad är det med Russell Wilsons jäkla vatten? Verkar inte funka så bra på knäna va?!

Mattias (Seahawks): Passion kallas det, Daniel, och visst fan vill man kolla på spelare som faktiskt bryr sig. Det krävs lite vilja om man ska ta sig till toppen! Nej. skadorna har verkligen avlöst varandra för stackars Russell i år. Inte så konstigt bakom den där sorgliga ursäkten till offensiv linje i och för sig. Vet inte om det där vattnet gjorde honom ännu mer tjockskallig, för han vägrar ju vila någon match.

Men ni ska väl inte snacka om skador va? Ni kör red shirt-år på hela rookie-klassen fattar jag? Hur ska det gå med Shady och hans ömma knäsenor? Känns som att han bär hela Buffalos mentala hälsa på sina skröpliga, om än explosiva, ben. Lite enkelspårigt i Bills nuförtiden?

Daniel: Bills spelar ju en galet kreativ offensiv, med massor med olika option-spel, wildcats och annat. Det är den offensiva linjen som bär springspelet, det är nog mest coacherna som hänger upp sig på Shady. Gillislee kan fylla utrymmet, om han bara tillåts. Kan Tim Hightower springa för 100 yards så ska nog Gillislee kunna komma upp i 150.

Bills har spelat bra trots skadorna, men nu börjar det bli lite för mycket. Seahawks har flyt som vanligt, i och med att dom får möta Bills innan bye week.

Dessutom trodde jag att ni i Seattle älskade Bills running backs? Seahawks har ju blivit nästa anhalt för ett helt gäng gamla Bills – spelare som vi inte velat ha längre.

Den här gången kommer vi till Seattle med en Percy Harvin som enligt rapporter ser oerhört fräsch ut, och han är sugen på att komma till Seattle och visa Doug Baldwin hur man spelar receiver i NFL. För Doug Baldwin verkar behöva lite coaching på den punkten, med tanke på hur han spelat i år, eller hur? Vilka andra receivers har ni?

Vi slussar in våra rookies efter hand som de behövs eftersom vi fyller ut med smarta free agent – signings under tiden. När Lorenzo Alexander skadat sig efter en magisk inledning på säsongen så blev Shaq Lawson spelklar och han ser ut att vara kapabel att ställa till det rejält för er usla O-line på måndag.

Mattias: Gillislee? Var det han som reste till något land där alla var pyttesmå? Hur som helst skakar man knappast av att han ska bära bollen åt er. Tur förtjänar man, såg du förra veckans domslut? Katastrof. Ja, vi har stora hjärtan i Seattle, ägnar oss åt en del välgörenhet. Men vi får väl vara artiga och tacka för att ni skrämde iväg Marshawn Lynch så att han kunde komma till Seahawks och bli den mest ikoniska spelaren det här årtiondet 😉

Pfft, Harvin? Det säger en del. Haft lite skador på Lockett och Baldwin har satsat på kvalitet över kvantitet i år, men det kommer börja lossna här snart. Akta er för Paul Richardson också, som har haft skadeproblem hela sin korta karriär. Den killen har speed. September är för amatörer, det gäller peaka till vintern! Men seriöst, tror du att ni kommer göra några poäng i den här matchen?

Daniel: Tre räcker. Bills är 108 – 53 mot NFC West i år. Vi gör poäng mot er division, så enkelt är det. Fasen, nu har jag ju övertygat mig själv om att Bills kommer att vinna utan att jag ens behövt utveckla hur dåligt er offensiva linje spelar. Men det känns bra, jag gillar inte att slå på någon som redan ligger ner.

Mattias: Själv är jag övertygad om att vårt försvar kväver ert anfall och att Wilson och gänget har lite av en bounceback-match, senast vi mötte vi er gjorde vi ju 50 poäng! Tror på vinst med 13 poängs marginal!

Bills hos Seahawks, måndag natt 02:30. Vad tror ni?


Nyheter

To Top