Nyheter

Torsdagsfotboll: Browns hos Ravens

Cleveland Browns har förlorat alla sina matcher hittills. Nu åker de till Baltimore för att ta sig an Ravens. Det kommer att bli en kamp mellan unga talanger och rutinerade veteraner.

Cleveland Browns kommer inte att gå till slutspel i år. De är det fjärde bästa laget i sin division och behöver tid för att utveckla sina unga spelare. Men något positivt finns ändå att hämta från vad vi har sett hittills. Lagets draftval från första rundan Brandon Weeden, quarterback, och Trent Richardson, running back, började inte säsongen särskilt bra. Eller rättare sagt riktigt dåligt. Nu har de båda visat att de kan spela på en hög nivå. Särskilt Richardson.

Men Weeden fortsätter att chansa med sina kast trots att tajmingen är fel och han har inte varit helt träffsäker. Det leder så klart till interceptions och förluster. Men man har ändå lyckats hålla jämna steg med motståndarna genom de tre förlusterna. Man måste spela smartare fotboll och fortsätta ge bollen till Trent Richardson, som är en stjärna. Man måste få med Greg Little, receiver, i spelet också! Försvaret har spelat okej men kan bättre än vad de har visat. D’Qwell Jackson, middle linebacker, har dock dominerat och forcerat flera turnovers.

Ravens fortsätter att blanda och ge. Särskilt i försvaret. Terrell Suggs skada har verkligen påverkat lagets identitet. Man får inte någon press på motståndarnas quarterback. Ray Lewis, linebacker, spelar på en skrämmande hög nivå för att vara en gammal gubbe, all respekt till Lewis, och Lardarius Webb, cornerback, spelar riktigt bra. Joe Flacco har varit bra men som vanligt är han lite ojämn.

Ray Rice, running back, fortsätter att vara Ravens viktigaste spelare i offensiven och frågan är om han inte är ligans bästa running back. Han gör allt för det här laget, som vanligt. Om man slår ihop hans bidrag i både springspel och passningsspel har han samlat ihop nära 400 yards och fem touchdowns på tre matcher. Rice snittar 5.8 yards i springspelet bakom sin fantastiska fullback Vonta Leach. Ni förstår själva. Det är ganska bra. Dennis Pitta, tight end, har verkligen klivit fram också. En spännande spelare. Torrey Smith genomled en personlig tragedi då hans yngre bror dog i söndags. Men han valde att spela ändå och var riktigt imponerande med över 100 yards och två touchdowns.

Hur går det?

Ravens måste vara klara favoriter i den här matchen. De är inte bara det bättre laget utan spelar också på hemmaplan. Men Browns har visat att de kan hålla matcherna jämna och i slutet kan vad som helst hända. Det såg vi i måndags!

Noterat: De ordinarie domarna är tillbaka. Så nu väntas det bli ordning och reda.


Ed Hochuli är NFL:s kändaste domare. Mest för att han över 60 år gammal och fortfarande ett muskelpaket.


Tror DU om matchen?

Nyheter

To Top