Cowboys

Tony Romo ryggskadad

Det som inte fick hända för Dallas Cowboys har hänt. Under lördagen släppte lagets tränare, Jason Garrett, nyheten om att lagets stjärna, quarterbacken Tony Romo, har ett brutet ben i sin rygg. Det finns inget fastställt datum för när Romo beräknas vara åter.

Det var i torsdagens träningsmatch mot Seattle Seahawks som Romo fick en smäll mot ryggen redan i matchens tredje spel. Romo klev av och det annonserades från Cowboys-lägret att Romo hade vridit till ryggen lite men att det nog inte var någon fara. Nu har alltså röntgen visat att han har en kompressionsskada på en ryggkota och kommer vara tvingad till en viss tids vila. Tony Romo har tidigare spelat med liknande skador i sin rygg, men han har inte blivit yngre sedan dess. Enligt NFL-insidern Ian Rappaport är Romo tidigast i spel i mitten av säsongen medan ESPNs Adam Schefter skriver om en beräknad frånvaro på 6-10 veckor. Vad som stämmer återstår att se.

Försäsongens stora snackis hittills har varit Romos back-up, rookien Dak Prescott, som varit sensationellt bra i de tre försäsongsmatcher han fått spela i. Nu finns det en stor chans att Dallas öde ligger i den tidigare Mississippi State spelarens händer. Läs mer om Dak Prescott här.

 

 

 

 

Nyheter

To Top