Nyheter

Bröderna gör upp på Thanksgiving

Thanksgiving och fotboll går hand i hand i USA. Även i år finns det några riktigt härliga matcher att se fram emot. Bröderna Harbaugh möter varandra i en tuff fajt och kanske åker Packers på sin första förlust.

Det är några riktigt intressanta matcher som kickar igång vecka 12 på den nationella storhelgen Thanksgiving. Det är en dag då hela familjen samlas, äter kalkon och kollar på fotboll. Vi svenskar kanske kan hedra traditionen med lite kycklingvingar och lite bra fotboll.

Thanksgiving – Torsdag, 24 november

Viasat Sport: Green Bay Packers hos Detroit Lions (18:30)

Packers har varit oslagbara hittills och om man räknar med avslutningen på förra säsongen så har de vunnit 16 raka matcher. Vilket slag skulle kunna besegra dem? Jag skulle säga att de måste vara ett lag som kan sätta bra press med sin defensiva linje så att man samtidigt kan fokusera på passförsvar. Ett lag med ett explosivt anfall som gör mycket poäng och på så vis kan hänga med Rodgers och grabbarna. Lions kan vara det laget, särskilt på hemmaplan. Tillsammans med kanske Patriots, Saints och Giants är de ett av dem lag som jag ser kan ha störst chans att slå Packers. Jag tror på en riktig höjdarmatch.

TV10: Miami Dolphins hos Dallas Cowboys (22:15)

Miami har vaknat till liv och gjort några otroliga matcher på senaste tiden. Cowboys är som vanligt lite upp och ned men ändå bättre än på länge. Två lag som båda har vunnit tre raka borde kunna bjuda på en tuff och spännande match.

TV10: San Francisco 49ers hos Baltimore Ravens (02:20)

49ers har chockat alla med en enormt bra säsong under nya tränaren Jim Harbaugh och har vunnit åtta raka matcher! Tar de den här och Seahawks förlorar så är de redan klara som vinnare i sin division. Läs gärna mer om årets 49ers HÄR. Ravens och tränaren John Harbaugh är också på väg mot en grym säsong och leder den tuffa AFC North med sju vinster och tre förluster. Det här är en fajt mellan två geniförklarade bröder på alla familjers dag. Inramningen kunde inte bli bättre. Det kommer att bli tufft, jämnt och spännande.

Vad gör/ser DU på Thanksgiving?

Nyheter

To Top