Nyheter

Alla matcher – vecka 11

Vi har kommt till vecka 11 och nu börjar en möjlig slutspelsbild att klarna. Colts har redan spelat sig ur racet och det finns fler som kan lyckas med detsamma den här veckan. Om Eagles förlorar tredje raka så är de definitivt ute.

Vi har kommit till vecka 11 och nu börjar en möjlig slutspelsbild att klarna. Colts har redan spelat sig ur racet och det finns fler som kan lyckas med detsamma den här veckan. Om Eagles förlorar tredje raka så är de definitivt ute.


TV-matcher (hemmalaget först):

Söndag 18.55 – Viasat Sport: Baltimore Ravens – Cincinnati Bengals

Söndag 22.15 – TV10: Chicago Bears – San Diego Chargers

Söndag 02.20 – TV10: New York Giants – Philadelphia Eagles (repris måndag 19.00 Viasat Sport)

Måndag 02.30 – TV10: New England Patriots – Kansas City Chiefs (repris tisdag 17.30)


Samtliga möten den här veckan: Matcher


Veckans bästa matcher

Cincinnati Bengals hos Baltimore Ravens (19:00)

Jag har tidigare sagt att om Bengals på allvar vill utmana om slutspelsplatserna så måste de slå de stora rivalerna. Förra veckan gav de Steelers en tuff match men snubblade på målsnöret. Andy Dalton, rookie quarterback, har kastat fler touchdowns på sina nio första matchen än någon annan rookie genom tiderna. Han passerade bland andra Dan Marino förra veckan. Försvaret är fortsatt väldigt bra och kan utmana vilken offensiv somhelst. Det är tveksamt om A.J Green, wide receiver, kommer till start och det är i sånt fall ett stort avbräck. Ravens fortsätter att blanda och ge. Först spöar man Steeler med en heroisk insats och sedan förlora man över sopiga Seahawks. Försvaret är bra men Flacco och anfallet är inkonsekvent. Jag tror att det här kan bli en jämn och bra match.

Carolina Panthers hos Detroit Lions (19:00)

Den här matchen tycker jag ska bli jäkligt kul. Panthers och Cam Newton har visat att de kan dansa med vilket motstånd somhelst i den här ligan och Lions måste vinna den här matchen om man menar allvar med slutspel och vill att inte deras härliga start på säsongen ska vara förgäves. Newton spelade inget vidare senast men lite inkonsekvent spel får man räkna med av en rookie. Försvaret har haft stora problem mot springspelet men som tur är så har inte Lions något sådant, typ. Det här kan bli en riktig höjdare mellan två riktiga framtidslag som verkligen har fått en nytändning.

Philadelphia Eagles hos New York Giants (02:20)

Det verkar som att Vince Young, quarterback, kommer att spela istället för Vick. Isåfall tror jag att det kan bli uppförsbacke för Eagles. Och det här är, jag vet att jag har sagt det förrut, en måstematch för Eagles. Faller man till sju försluster så är det helt kört. Som det är nu finns det åtminstone en liten chans att man går vidare, mycket tack vare divisionsrivalens Giants tuffa schema. Giants har varit bra de senaste matcherna men förlorade en tuff match mot 49ers. Men då spelade de inte dåligt, tycker jag. Det här kan också bli en höjdarmatch mellan två lag som verkligen vill vinna. Men mot VY så har Giants fördel.

Veckans bubblare

Tampa Bay Buccaneers hos Green Bay Packers (19:00)

Bucs säsong håller på att glida ifrån dem och de spelar inte bra. Men de borde spela med hjärta i den här matchen och Packers måste förlora någon gång. Kan det bli skräll?

San Diego Chargers hos Chicago Bears (22.15)

Chargers har torskat fyra raka och Bears har vunnit fyra raka. Chargers är en av årets största besvikelser och Bears en av årets största överraskningar (för mig iallafall). Den här kan gå hur som helst.


Vad ska DU se och vad ser du fram emot?

Nyheter

To Top