Browns

Superstjärnan befaras missa resten av säsongen

Photo by Justin Casterline/Getty Images

Det har varit en NFL-säsong präglad av skador på stora spelare, och det fortsatte även denna söndag. I matchen mellan Cleveland Browns och Cincinnati Bengals drog superstjärnan Odell Beckham Jr. på sig en knäskada som lämnade honom vridande i plågor. Ännu har det inte bekräftats exakt vad som skadats, men de tidiga indikationerna är inte positiva. Odell Beckham Jr. befaras missa resten av denna säsong.

Odell Beckham Jr. har sedan han klev in i ligan år 2013 etablerat sig som en av ligans bästa wide receivers. Utöver det har han, med hjälp av sin personlighet, image och sina flashiga spel, blivit ett av ligans främsta ansikten utåt och en superstjärna som sträcker sig längre än fotbollsplanens sidlinjer. Mellan 2015 och 2018 toppade Beckham Jr. listorna på flest sålda matchtröjor i ligan världen över. Hans spel har även matchat hans image och sedan han draftades 2013 har han haft över 1000 receiving yards varje säsong, bortsett från 2017 då han efter fyra matcher drog på sig en vristskada som höll honom borta resten av den säsongen.  

Inför säsongen 2019 byttes Beckham Jr. till Cleveland Browns, där han fick bilda en duo med sin gamle collegekompis Jarvis Landry. Det blev onekligen en omställning för Beckham Jr. som hade det lite motigt i Browns. Trots det så lyckades han ändå nå 1000 yards-gränsen. Även denna säsong började lite knackigt, men efter en explosion mot Dallas i vecka 5 där Odell Beckham Jr. stod för 3 touchdowns och 154 yards så kändes det som att han äntligen fått lite vind i seglet. Tyvärr tog det ett abrupt slut i söndagens match när han, efter att ha jagat ikapp en interception kastad av Baker  Mayfield, föll ihop på marken med en knäskada. 

Vi inväntar fortfarande svar på en MRI-scan som ska göras under måndagen, men de tidiga indikationerna säger att det är en allvarlig knäskada och att ett av ligans mest kända ansikten kommer att missa resterande del av säsongen.

Superstjärnan befaras missa resten av säsongen

Nyheter

To Top