Nyheter

Spelarna som har imponerat

Många spelare har imponerat under säsongens första två veckor. DeMarcus Ware, Trent Cole, Calvin Johnson och Fred Jackson är några av de spelare som har varit viktiga för sina lag i början på säsongen.

Det är såklart omöjligt att räkna upp alla spelare som har börjat säsongen på ett övertygande vis. Men man kan ju alltid försöka. Här några av de spelare och samarbeten som har imponerat mest på mig. En längre och utförligare lista får jag leverera längre in på säsongen. Dela gärna med dig av dina egna favoriter i kommentarsfältet.

Fred Jackson, running back, i Buffalo Bills är en stor anledning till att förra årets bottenlag har lyckats börja säsongen med två vinster. Tillsammans med en mycket imponerande offensiv linje har Jackson skrapat ihop 229 yards och 2 TD på två matcher och har sett mycket svårstoppad ut.

Cam Newton till Steve Smith har varit en lysande kombination. Trots att Newton fick ett rejält uppvaknande förra matchen när han kastade tre interceptions, varav två till Charles Woodson, har han ändå skrapat ihop fantastiskt imponerande 854 yards på två matcher. Det med ett fullständigt värdelöst springspel vid sin sida och över 400 yards mot ligans kanske bästa secondary. Smith har legat i ide de senaste åren och har helt plötsligt vaknat till liv med sin unge quarterback. Smith leder ligan med 334 receiving yards på två matcher.

Philadelphia Eagles nyförvärv Jason Babin och Cullen Jenkins har skrapat ihop tre sacks var hittills och tillsammans med Trent Cole har de bildat en mycket imponerande försvarslinje.

Det är väl ingen nyhet att Tom Brady är en fantastisk spelare. Men 954 yards på två matcher, varav 517 yards vecka två, är bara helt otroligt. Någon vidare motivering krävs knappast. Han har sett mycket skarp ut, efter den imponerande säsong han hade förra året.

Det var många som misstänkte att Kenny Britt, wide receiver, i Tennesse Titans inte skulle kunna följa upp sin succésäsong från förra året. Men efter vad han har visat hittills i år så borde han ha tystat de mest envisa kritikerna. Han har sett fantastisk ut.

Matthew Stafford och Calvin Johnson är två av många spelare i det kaxiga Lions som alla äskar att älska. Stafford har varit otroligt imponerande och som jag ser det finns det ingen gräns för hur stor spelare han kan bli i den här ligan. Det är mycket snack om hans hälsa men det finns egentligen ingenting som säger att han skulle ligga mer i riskzonen än någon annan quarterback. ”Megatron” Johnson är som man säger unblockable. Kommer bollen bara på rätt ställe så spelar det ingen roll hur bra försvarspelaren placerar sig, Johnson och hans styrka kommer att vinna duellen ändå.

Cowboys oförlåtlige gigant DeMarcus Ware har inlett säsongen med fyra sacks. Det efter ett lysande 2010 med 15,5 sacks. Ware är så ihärdig och han ger aldrig upp förrän han ligger där på marken med en quarterback under sig.

Chicago Bears runningback Matt Forte har fått spela en väldigt viktig roll när man har försökt hålla ned antalet interceptions för Cutler. Över 100 yards på marken och över 200 efter mottagningar för Forte har hjälpt Bears att hitta nya first downs utan att ta alltför många chanser.

Miles Austin, wide receiver, i Cowboys har alltid varit känd som en duktig spelare. Men han har inte haft den karriär som man trodde, särskilt inte 2010, på grund av att hans quarterback har brottats med skador. Nu när Romo är tillbaka har Austin fått visa vad han kan, och han skäms inte för sig. 233 yards och fyra TD talar sitt tydliga språk.

I all hype kring Cam Newton är det lätt att glömma bort de andra rookies som har imponerat. I Cincinnati Bengals har Andy Dalton spelat båda matcherna, kastat för 400 yards, tre touchdown och hittills inte kastat en enda interception. Dessutom har lagkompisen och rookien A.J Green fångat en touchdown i varje match. Von Miller har varit konsekvent bra i Broncos och har visat varför han gick så högt i draften.

Vilka spelare har imponerat på dig?

Nyheter

To Top