Nyheter

Alla matcher – vecka 3

NFL Supporter går igenom den kommande omgången. Vi listar TV-matcherna och tipsar om lite saker som det kan vara värt att hålla ett extra öga på.

Veckans TV-matcher är, hemmalaget först:

Söndag

Viasat Sport – 17.15 NFL Game Day

TV10 – 18.55 NFL: Philadelphia Eagles – New York Giants

En spännande match mellan två lag som behöver en vinst för att få den start på säsongen som de vill ha. En lite småskadad Michael Vick möter en Eli Manning som har haft problem att hitta ett bra flyt i sitt spel. Eagles får ändå stå som favoriter här mot ett Giants som brottas med mycket skador. Vick får akta sig för pass rushen. Om Kafka måste ersätta honom så pratar vi om en helt annan match.

TV10 – 22.15 NFL: Chicago Bears – Green Bay Packers

Två tungviktare med bra försvar möts i en match som kan bli en riktig höjdare. Packers har haft stora problem i sitt passförsvar som vanligtvis är lysande. Kanske kan Cutler och Bears utnyttja det med några djupa spel. Annars väljer jag Packers som favoriter i den här matchen. Men jag tror att det kan bli riktigt spännande.

TV10 – 02.30 NFL: Indianapolis Colts – Pittsburgh Steelers

Colts har sett förskräckliga ut sedan Manning klev av och det lär ju knappast vända mot ett av ligans bästa lag. Jag tror att Steelers, som behöver en vinst efter fiaskot mot Ravens vecka ett, kör över ett svagt Colts som kämpar med att hitta en identitet utan sin stora ledare.

Måndag

TV10 – 02.30 NFL: Dallas Cowboys – Washington Redskins

Redskins har inlett säsongen på ett riktigt fin sätt men det är inte lätt att möta Cowboys hemma. Dallas har spelat två tajta matcher och har gått 1-1. Det finns ingen riktigt klar vinnare i den här matchen tycker jag och det är oftast de matcherna som blir bäst. Cowboys har en liten fördel tack vare att man spelar hemma.

Andra saker att hålla koll på:

Kan Detroit Lions följa upp sin fantastiska start på säsongen med ännu en vinst mot ett hittills ganska svagt Vikings?

Buffalo Bills har överraskat vunnit sina två första. Nu möter de Patriots borta, kanske den största utmaningen ett lag kan ställas inför. Spännande att se vad de kan sätta emot i en match som lär resultera i en jäkla massa poäng.

Houston Texans har börjat imponerande. Nu möter de Saints och Drew Brees. Det första stora testet för att avgöra om det här äntligen kommer att bli Texans år.

Jacksonville Jaguars möter Carolina Panthers. Jags sparkade sin quarterback David Garrard bara någon vecka innan första matchen. Ersättaren McCowan kastade fyra interceptions förra veckan och nu ska rookien Blaine Gabbert få chansen. Det blir rookie mot rookie. Gabbert mot Newton, vem kommer att ta hem fighten? Jaguars har åtminstone ett fungerande springspel.

Samtliga matcher den här omgången:

Söndag, 25 September

San Francisco hos Cincinnati (1:00 PM)
Miami hos Cleveland (1:00 PM)
N.Y. Giants hos Philadelphia (1:00 PM)
Detroit hos Minnesota (1:00 PM)
New England hos Buffalo (1:00 PM)
Denver hos Tennessee (1:00 PM)
Houston hos New Orleans (1:00 PM)
Jacksonville hos Carolina (1:00 PM)
Kansas City hos San Diego (4:05 PM)
N.Y. Jets hos Oakland (4:05 PM)
Baltimore hos St. Louis (4:05 PM)
Green Bay hos Chicago (4:15 PM)
Atlanta hos Tampa Bay (4:15 PM)
Arizona hos Seattle (4:15 PM)
Pittsburgh hos Indianapolis (8:20 PM)

Måndag, 26 September

Washington hos Dallas (8:30 PM)

Vilken match vill DU inte missa?

Nyheter

To Top