Nyheter

Slutgiltiga truppen: Offense

Idag kommer Raiders att skära ner truppen till de sista 53 spelarna som utgör Oakland Raiders 2014. Här presenterar vi de som vi tror överlever gallringen.

Quarterback
Matt Schaub
Derek Carr
Matt McGloin
Inga direkta överraskningar här. Det enda som är uppe för diskussion är huruvida Schaub eller Carr är den mest lämpliga att starta.

Running back
Maurice Jones-Drew
Darren McFadden
Latavius Murray
Jeremy Stewart
Jag tror Raiders enbart håller sig till tre running backs. Detta då FB Marcel Reece är en kompetent back-up om det skulle behövas. Jeremy Stewart är jag osäker på, men som jag har skissat upp det finns det lyxen och utrymmet att plocka in honom. Han är en stor tillgång på special teams. Jag tror han är först ut ur byggnaden om Raiders nappar på någon spelare som släppts från andra lag. Kanske en defensive end eller tight end.

Fullback
Marcel Reece
Jamize Olawale
Raiders är nog det enda laget som kommer bära två fullbacks på sitt roster. Tränarna och ledningen är förtjusta i Olawale och det är även jag skyldig till.

Wide receiver
Rod Streater
James Jones
Denarius Moore
Brice Butler
Andre Holmes
Det blir ett tufft beslut för Raiders mellan Andre Holmes och Greg Little. Båda har varit dåliga under försäsongen men Holmes visade potential i slutet av 2013. Han överlever på gamla meriter och erfarenhet i det offensiva schemat.

Tight end
David Ausberry
Mychal Rivera
Brian Leonhardt
Ausberry sägs vara nära att kunna återvända, men räkna inte med en stor roll under säsongens första matcher. Raiders har redan sagt hej då till Jake Murphy, som jag annars föredragit över Leonhardt. Förhoppningsvis lyckas Raiders få Murphy på sin practice squad.

Offensiv linje
Donald Penn
Gabe Jackson
Stefen Wizniewski
Austin Howard
Khalif Barnes
Menelik Watson
Kevin Boothe
Matt McCants
De första fem är den startande linjen. Watson har sett skakig ut under försäsongen och återigen måste vi ha Barnes som starter. Boothe behövs som backup till Wizniewski och McCants kommer inte trots en dålig försäsong. Raiders hoppas kunna få Tony Bergstrom till sin practice squad, då han har sett mycket bättre ut än under sina tidigare två år.

Nyheter

To Top