Nyheter

Dags att visa upp sig

Det är mycket vi vill se från Raiders i kvällens match mot Detroit Lions. Bland annat en högpresterande Matt Schaub.

Ikväll välkomnar Raiders ett högoktanigt anfall, en urstark defensiv linje och ett svagt secondary när Detroit Lions hälsar på. Det blir en väldigt roligt och sevärd match, trots att det är försäsong. Efter förra veckans tveksamma spelresultat är det viktigt att Raiders förbättrar sig.

Matt Schaub är såklart huvudnyckeln för att få offensiven att röra på sig. Förra matchen var han och hans receivers inte på samma sida. De läste försvaret olika varför många passningar ofta kom på fel ställe. Det är en fråga om bekvämlighet med sina receivers, något som måste vara bättre för att ha ett fungerande pass-anfall.

Schaub fick inte heller någon hjälp av sina receivers. Många bollar studsade av deras händer och landade på marken. Framförallt så hade Mychal Rivera, tight end, problem med detta. Just nu är det en skral position, öppen för free agents och även mindre meriterade spelare i truppen. Jag ser fram emot att se Jake Murphy, odraftad rookie, få mer speltid med bättre lagkamrater.

De gula flaggorna flög runt överallt på planen senaste och var ofta i väldigt kritiska situationer. Det måste städas upp. Det är dags att skaka av rosten och inse att det är fotboll på riktigt igen. Då måste man spela som en riktig fotbollsspelare igen.

Försvaret var det största bekymret senast. Det läckte ordentligt i vårt secondary, detta trots att det var Vikings vi mötte. Nu är det en av ligans bästa passningsspel med Matthew Stafford och Megatron vid rodret. Det är ett ordentligt test för cornerbacks och defensiva scheman. Rookien TJ Carrie såg bra ut senaste och kommer få speltid med starters ikväll. Det blir intressant att se hur han kan prestera mot toppmotstånd.

Sen är det såklart alltid kul att se rookies och unga veteraner som slåss om platser i truppen. Kolla vad Shelby Harris (DE), Jonathan Dowling (S) och Chimdi Chekwa (WR) gör ikväll. De är unga spännande spelare som jagar speltid i höst.

Nyheter

To Top