Nyheter

Saints offensiv för stark för Bills

Det blev en uppvisning av effektivt anfallsspel från New Orleans Saints. Med glödheta händer kastade Drew Brees för 332 yards och 5 touchdowns. Det var för mycket för gästande Buffalo Bills att hantera.

Det kändes som en övermäktig utmaning för Bills att försöka rubba storspelande Saints på hemmaplan. Matchen startade jämnare än vad den borde, detta enbart tack vare Bills duktiga försvar. Trots att Bills quarterback Thad Lewis hade två fumbles tidigt som gav Saints bra lägen, lyckades de knappt ta poäng i matchens inledning. Men det skulle komma att förändras.

Tidigt i matchen ledde Bills med 10-7 och försvaret lyckades hålla Saints under kontroll. Men sen brakade det loss, rejält. När Saints väl fick fart i passningsspelet visade Drew Brees vilken fantastisk quarterback han är. Han kastade alla typer av kast och visade fantastisk känsla för var hans receivers skulle vara. Med 5 touchdowns var Saints på tok för svåra för Bills. Det var Saints offensiv som satte tonen i matchen och dirigerades perfekt av Drew Brees och tränaren Sean Payton. Glädjande också att Saints rookie Kenny Stills hade en väldigt bra dag med 129 yards och 2 touchdowns.

saintsBills

Bills ska dock ha beröm. De spelade med en reserv på både running back, Fred Jackson, och quarterback, Thad Lewis. Den senare hade problem att hålla i bollen och stod för tre fumbles. I matchens första spel fick han dessutom en rejäl smäll. Men han kom tillbaka och gjorde faktiskt en okej match. Men att förvänta sig att ett skadedrabbat anfall ska kunna hänga med Saints är önsketänkande.

Saints stärkte sin aktie denna vecka. De är verkligen ett av NFLs starkaste lag denna säsong, vilket också syns med 6 vinster och bara 1 förlust. Bills faller tyvärr till 3 – 4 och sistaplatsen i sin division.

Noterat

Saints sju bästa receivers delade jämnt på bollarna, sex spelare med tre receptions och Sproles med flest på fyra. Ingen favoriserande här inte!

Kenny Stills, receiver i Saints, snittade 43 yards per mottagning. 3, 129 yards och 2 touchdowns.

Fred Jackson, running back i Bills, kan flytta berg. Åtminstone berg med spelare. Otroligt kul att se honom springa så hårt och kraftfullt som han gör.


Nyheter

To Top