Analyser

Redaktionen tycker till – ”Han är en ultimat modern running back ”

Daniel är glad över att slippa se Bills denna söndag, men ser gärna Tyrod Taylor i Jaguars, Magnus O undrar om Carr blir kvar i Oakland, Per ser fram emot att se på slutspelsreprisen mellan Vikings och Saints, och alla tycker att Todd Gurley är ligans bäste running back. Redaktionen har fått tycka till. 

Vad tar du med dig från vecka 7?

DanielAtt det är tufft att vara rookie-quarterback. Jag tycker inte att någon av årets rookies riktigt visat att dom kommer hålla fler år på positionen än, men har inte heller gett upp på någon av dom än

Per: Bra fråga. Minns framför allt att Broncos försvar var tillbaka på banan, och Browns fortfarande hittar sätt att förlora matcher. om det finns ett rekord för hedersamma förluster så kommer dem slå det i år.

Magnus O: Frånsett matcherna där Rams och Chiefs befäste sina positioner som bäst just nu är det Desaun Watsons märkliga resa till matchen i Jacksonville. QB:n åkte buss tur och retur för att läkarteamet befarade att hans hälsa skulle äventyras av trycket i flygkabinen. Nu vann Texans matchen men vid förlust hade vi säkert hört ännu mer om det här. Ändå en annorlunda story full av roliga detaljer som jag lär minnas.

Magnus A: Justin Tuckers missade extra poäng. Fasen vad tungt det har varit. Annars? Deshaun Watson verkar vara tillbaks.

 

Tradedeadline är den 30 oktober, vilken trade vill du se?

DanielTyrod Taylor till Jacksonville Jaguars vore inte så dumt. T-Mobile känns som en perfekt QB att para ihop med ett starkt försvar. Larry Fitzgerald till Rams skulle jag gilla också, om det visar sig att Kupp kanske inte riktigt håller där.

Per: Ja, en QB till Jacksonville hade varit kul redan förra året. Om det är så illa att Fournette missar större delen av säsongen kanske man lika gärna kan vänta. Sen går det inte att komma runt att det vore kul med en Bell-trade. Inte bara för att vi skulle få se han i spel igen, utan även för att det skulle rita om spelplanen rejält.

Magnus O: Larry Fitzgerald till någon titelutmanare och Teddy Bridgewater till Jacksonville. Eagles kunde behövt en RB också.

Magnus A: Skulle vilja att Ravens säkrar upp den offensiva linjen med Raiders Kelechi Osemele, bring him back. Annars så vore det kul med någon trade som skapar ”skiften”.  LeVeon Bell till Browns, Derek Carr till Jaguars eller varför inte Landon Collins till Packers eller Colts. Personligen älskar jag trades och tycker alla lag skulle avkrävas en trade var. 

 

Vad händer egentligen i Oakland Raiders?

Daniel: Gruden tar sitt 10-årskontrakt på allvar. Han börjar om från början i Las Vegas och det skulle inte förvåna mig om även Derek Carr skeppas iväg innan omstarten börjar på allvar. Draftar dom bra kan det gå.

Per: Egentligen är det väl bara att vänta och se. Gruden skrev på för tio år, vilket borde vara ett tecken på att han kommer få tid på sig att göra sin sak. Vad det är, och hur bra det blir får tiden utvisa.

Magnus O: Svårt att bygga ett nytt hus på en gammal grund. Grudens nya bygge behöver i stort sett fritt spelrum för att ha en chans att vara relevanta om några år. Den stora frågan nu är om QB Carr blir kvar.

Magnus A: Det som alltid händer med en ny chef vid rodret, en nystart. Gruden gör rätt som rensar ut och skapar kapital för att bygga om. Det är ombyggnationen vi ska bedöma Gruden för, inte denna säsong.

 

Vem är ligans bästa running back just nu?

DanielTodd Gurley är klart bäst just nu. Fortsätter han som han startat så blir det en rekordsäsong. Han är på väg mot 32 touchdowns, bättre än LaDainian Tomlinsons rekord från 2006 och toppar ligan över rushing yards

Per: Todd Gurley

Magnus O: Rams Todd Gurley utan tvekan även om jag verkligen gillar vad John Conner gjort i Steelers. Gurley levererar på en sanslöst hög och jämn nivå och gör det både borta och hemma och i värme eller kyla. Han är en ultimat modern RB som är minst lika vass som passningsmottagare. Att han ser ut att kunna klå till och med sin egen OPOY-säsong från ifjol är löjligt imponerande.

Magnus A: Bör väl säga Todd Gurley. Tycker Zeke Elliott bör nämnas. Två grymma spelare. 

 

Vad ser du fram emot under vecka 8?

Daniel: Att jag slipper se Bills under söndagen, det är ganska frustrerande just nu. Ska avnjuta Browns mot Steelers och Rams mot Packers istället.

Per: Saints@Vikings och Packers@Rams känns ju som det mest intressanta denna vecka. Framför allt den förstnämnda, då Saints säkerligen vill ge igen för debaclet i slutspelet.

Magnus OLondonmötet kan bli en intressant affär mellan två lag de flesta tippat skulle vara bättre än 3-4 som både Eagles och Jaguars är. Ser även fram emot att matcherna startar en timme tidigare än vanligt.

Magnus A: En lång NFL-söndag som börjar redan vid 14:30 . Känns härligt med de tidiga London-matcherna när man får en extra slot att kolla på.  Många bra matcher. Saints at Vikings, Ravens at Panthers och Brows at Steelers är jag mest spänd på. Tycker vi kan nämna  Lions – Seahawks också, en intressant match utifrån wildcard-racet som snart blir ett fokus. Sen är Cal-QB mötet mellan Goff (Rams) och Rodgers (Packers) en trevlig sak att se fram emot. 

 

Redaktionen tycker till – ”Han är en ultimat modern running back ”

Nyheter

To Top