Analyser

TV-matchen med Stefan Björkman, Browns @ Steelers

I kvällens TV-match (TV3/Viaplay) är det dags för att styra kosan mot stålstaden Pittsburgh, och mötet mellan Browns och hemmalaget Steelers. Som vanligt har vi tagit oss en pratstund med Visats nestor Stefan Björkman.

Cleveland har, trots flertalet föluster, ändå varit med in i det sista i alla utom en match i år. Är det på väg att vända för stryklaget Browns?

– Browns är något av ett mysterium då man uppenbarligen har ett anfall som kan göra poäng, det är faktiskt bara mot Chargers man inte lyckats leverera (förlust med 38-14). Problemet är mångfaldigt. Försvaret är ett problem där man har svårt både med att stoppa både run och pass. (Rankan #28:e run och passförsvar). Ett annat problem är faktiskt anfallet där man endast lyckats konvertera 36 av 112 försök. Ett annat problem är att man släppt till 31 Sacks på 7 matcher. Om Mayfield fortfarande står på benen i match 17, så är det något av en sensation. Nej, Browns vänder inte detta skepp under denna säsong heller, men däremot kan det komma att gå bättre än på många år. Vinner man tre matcher till är det bra. Vi får hoppas att ägarna har tålamod md HC Jackson. Browns behöver kontinuitet i fråga om tränarstaber och jag vill nog påstå att Hue Jackson är nog rätt man för jobbet. Frågan är om koordinatorerna är det.

Le’veon Bell har fortfarande inte dykt upp och nästa vecka är det trade-deadline. Hur hade du hanterat situationen med Bell. Behålla till varje pris eller rea ut killen?

– Jag hade bytt bort honom mot val i 2:a rundan pick och ett i 4:e rundan. Le`Von Bell är en riktigt ”every down RB” men frågan är om det inte är dags att klippa banden med honom. Connors är ingen ny Bell, men han får ändå jobbet gjort. Efter alla avstängningar och skador, kan det vara läge att byta bort Bell medan tid finnes. Tålamodet hos tränarstaben och ägarna kan ju inte hålla hur länge som helst, samt att lagmoralen nog skulle må bättre utan herr Bell.

Slutligen, ”tiotusenkronorsfrågan”, vilka tar hem detta divisionsmöte?
– Vinner matchen gör Steelers, efter ha avgjort med en TD i slutminuterna.

OBS! Notera den tidigare matchstarten. 18.00

TV-matchen med Stefan Björkman, Browns @ Steelers

Nyheter

To Top