Bills

Notiser från träningslägren i AFC East

Bills training camp, startade 30 juli
Bills är redan halvvägs genom sitt training camp. En allvarlig skada hittills, rookie-linebackern Reggie Ragland har skadat knät, troligtvis allvarligt även om det hela verkar högst osäkert fortfarande. Cordy Glenn (LT) kommer troligen missa resten av försäsongen med en skadad fot. Då ska troligen även veteranen Manny Lawson (OLB) vara tillbaka efter sin armskada.

Uppdatering, Ragland missar hela säsongen:

Tillbaka i träning efter skador är viktiga kuggar som Marcell Dareus, Sammy Watkins, Kyle Williams och Charles Clay.

Tyrod Taylor (QB), LeSean McCoy (RB) och Sammy Watkins (WR) ser väldigt bra ut offensivt. Karlos Williams (RB) kom till training camp överviktig och är fortfarande överviktig. Han är avstängd de första fyra matcherna i år, vilket kan behövas för att komma i form. Nyförvärvet Reggie Bush ser ut att vara hellt återställd från sin knäskada.

Rookien Adolphus Washington (DE) ser ut att ta en plats bredvid Kyle Williams och Marcell Dareus på den defensiva linjen, det kan bli en riktigt bra enhet. Den defensiva linjen har även riktigt bra djup till skillnad från linebackers-gruppen där man tagit in två veteraner, Brandon Spikes och David Hawthorne för att ens kunna genomföra träningarna ordentligt.

Stephon Gilmore (CB) har tryckt på för att få nytt kontrakt inför den här säsongen och han spel under träningslägret är ett starkt argument till att han bör få rejält betalt, han har varit lägrets klart bäste spelare.

Bills spelar sin första träningsmatch mot Colts på söndag kl 01.00.

 

Dolphins training camp, startade 2 augusti
Det som fått mest uppmärksamhet under Dolphins training camp är besöken av Peyton Manning och WWE.

Den offensiva linjen har problem att stå emot Suh och gänget på den defensiva sidan vilket såklart gör det svårt att bedöma vilken av lagets running backs, den unge Jay Ajayi och veteranen Arian Foster som ska bli starter. Just nu verkar Ajayi leda den kampen.

Förutom småskador på DeVante Parker (WR) och Jay Ajayi (RB) verkar det som att laget inte dragit på sig några nämnvärda skador.

Dolphins spelar sin första träningsmatch på lördag kl 01.00, mot Giants.

 

Patriots training camp, startade 27 juli
Att Edelman både kommit tillbaka efter skada och skadat sig på nytt är troligen den viktigaste enskilda noteringen från training camp hittills. Patriots behöver ha sina offensiva playmakers för att underlätta för Garoppolo (QB) i de fyra första matcherna, även om Garoppolo sett väldigt vass ut på träningarna.

Uppdatering: Edelman verkar vara OK

Rob Ninkovich är skadad i 4-6 veckor efter att ha dragit av sin triceps. Det kan bli kännbart om det drar ut längre på tiden än så eftersom den defensiva linjen redan känns en aning försvagad jämfört med fjolåret. Jabaal Sheard kan behöva dra ett stort lass och han har sett riktigt stark ut.

Gronkowski ser oerhört bra ut och är på ett strålande humör, bara en sån sak kan räcka långt.

Patriots spelar sin första träningsmatch på fredag kl 01:30 mot Saints.

 

Jets training camp, startade 30 juli
Ryan Fitzpatrick skrev kontrakt med Jets precis innan träningslägret startade och tur är väl det eftersom rookien Hackenberg inte sett särskilt bra ut.


Offensiven har haft det kämpigt vilket fått en frustrerad Brandon Marshall (WR) att ge sig på såväl bollar som Darrelle Revis.
Muhammed Wilkerson (DE) är snart tillbaka efter sin otäcka skada i fjol. Nyförvärven Matt Forte (RB) och Khiry Robinson (RB) är fortfarande inte i träning ordentligt.
Jace Amaro (TE) har sett bra ut och kanske kan utvecklas till en spelare som får gott om speltid och kan bli ett hot i red zone för Jets i år.

Jets spelar på fredag kl 01.30 mot Jaguars.

Nyheter

To Top