Nyheter

NFL ska sändas på TV10

NFL kommer tillbaka till svensk TV. Det bekräftar kanalen TV10 som sände från ligan förra säsongen. Den första matchen som sänds är en riktig höjdare. Green Bay Packers möter New Orleans Saints på Lambeau Field 02.30 svensk tid.

TV10 har bekräftat att de kommer att sända NFL säsongen 2011/2012 på kanalen. Det är i dagsläget oklart huruvida studion med Carl-Johan Björk kommer att återvända. Den första matchen som är planerad att sändas är den som kickar igång hela säsongen. De två senaste vinnarna av superbowl möts i en riktig toppmatch. Både Saints och Packers går in i kommande säsong bättre än den föregående säsongen, och då tog ändå Packers hem hela kalaset senast.

Första veckans sändningar:

Torsdag 8 september

02.30 Green Bay Packers – New Orleans Saints – Lambeau Field

Sedan fortsätter veckan med 10-årsdagen av 9/11 och tre grymma matcher.

Söndagen 11 september

18.55 Baltimore Ravens – Pittsburgh Steelers – M&T Bank Stadium.
22.15 Washington Redskins – New York Giants – FedEx Field.
01.45 NFL Gameday, veckomagasin med höjdpunkter från senaste omgången av NFL.
02.20 New York Jets – Dallas Cowboys – New Meadowlands Stadium.

Alla matcher är intressanta på sitt eget sätt. Den minstr spännande är väl kanske Redskins-Giants som New York borde ta rätt lätt. Packers-Saints behöver ingen förklaring. Ravens-Steelers är en av ligans tuffaste rivaliteter och två lag som är med och slåss om slutspelsplatser i samma division. Jets-Cowboys är också två lag som siktar på slutspel. Kul att se Romo tillbaka och om Jets kan leva upp till alla stora ord från kaxiga till tränare Rex Ryan.

För dig som inte har TV10 i ditt utbud kan det vara möjligt att Viasat sänder matcherna via sitt sportpaket. Annars rekommenderar vi Game Pass på NFL.com som är en riktigt höjdare om man har en hyffsad internetanslutning och är villig att betala.

Vilken match ska du se?

Nyheter

To Top