Nyheter

Colts värvar veteranen Collins – varför?

I onsdags gick Indianapolis Colts ut och värvade veteranen Kerry Collins som en backup till Peyton Manning. Det har väckt frågor angående superstjärnan Mannings hälsa.

Kerry Collins spelade senast i Tennesse Titans men blev petad när de tog in Matt Hasselbeck. Han valde att lägga skorna på hyllan. Men nu har alltså Jim Irsay och Colts lockat 38-åringen att skriva på för dem.

När Jim Irsay befann sig i Brett Favres hemstad skrev han på sin Twitter, vilket troligtvis var ett skämt, och ställde en fråga?

”Now, which way to Favres house?”

Båda dessa händelser på en sådan kort tid har fått folk att spekulera i hur allvarlig Peyton Mannings nackskada egentligen är och huruvida det finns en möjlighet att Manning kommer att missa säsongens första match. Han har tidigare inte missat en enda match sedan han började spela i ligan 1998, vilket är helt otroligt.

Manning har varken tränat eller spelat några matcher under försäsongen.

Det skulle isåfall vara ett enormt avbräck för Colts om Manning måste kliva av, för i ärlighetens namn är de inte särskilt bra utan honom. De är i realiteten ett helt annat lag.

De personer som känner honom personligen, före detta tränare och medspelare, tror dock stenhårt på att han kommer att spela.

Vad tror du att värvningen betyder?

Nyheter

To Top