Nyheter

NFL Game Pass flyttar till DAZN

NFL Game Pass finns från och med 2023 på ny plattform och vi är optimistiska av vad vi sett hittills. DAZN är en etablerad leverantör som har lovat att storsatsa på den redan populära tjänsten. Game Pass lär fortsätta vara ett bra alternativ för svenskar som vill se NFL. Det ger dig också en utmärkt möjlighet att bidra till NFL Supporters verksamhet utan någon extra kostnad, genom att signa upp dig via någon av våra länkar. Vi går igenom vad som gäller.

10-årigt samarbete
De kommande 10 åren kommer NFL Game Pass för alla som bor utanför USA erbjudas via streamingtjänsten DAZN.
Det gäller samtliga försäsongsmatcher, grundserien och slutspelet inklusive Super Bowl. Dessutom kommer NFL RedZone, NFL Network och det materialet som NFL själva producerar genom NFL Films att vara tillgängligt.

Nya funktioner
DAZN kommer att erbjuda en rad nya funktioner som kommer att ge fans en ännu bättre matchupplevelse, såväl under spelet som vid avbrott. Man får via dessa funktioner möjlighet att njuta av och engagera sig i matcherna tillsammans med andra. Dessa inkluderar s.k. Watch Parties, visning på flera skärmar (man kan följa upp till fyra matcher parallellt), viktiga ögonblick och statistik. På mobil- och webbvisning kommer Pulse att finnas tillgängligt, där ett meddelande på skärmen kan ta fansen direkt till ett viktigt ögonblick i matchen.

DAZN är tillgängligt på mer än 100 olika enheter, alla som tidigare fungerat på den föregående plattformen plus ett stort antal nya inklusive de flesta Smart TVs.

För dig som använt Game Pass eller DAZN tidigare
Om man använder DAZN sedan tidigare kan man nu lägga till Game Pass till sitt abonnemang. För de som använt Game Pass sedan tidigare kan man skapa ett nytt DAZN konto med den epost-adress man använt för NFL Game Pass tidigare och inställningar som favoritlag m.m. kommer automatiskt att finnas överfört till det nya kontot. Många har redan fått ett mail med en länk som automatiskt skapar kontot på DAZN.

Man kan redan nu anmäla sig till tjänsten, men pengarna dras först den 1 augusti bortsett från en initial dragning på 10 SEK. Det blir inga prishöjningar 2023 för de som använt Game Pass tidigare.

Så här gör du
Så här gör du för att signa upp för NFL Game Pass hos DAZN

1. Besök dazn.com och scrolla ner till och välj ‘Get NFL Game Pass’.

Step 1.png

2. Där kan du sedan välja om du vill signa upp dig på Season Pro för tillgång till allt innehåll eller om du endast vill se gratisinnehållet.

Step 2.png

3. Om du väljer ‘sign up to DAZN’, så kommer du att ombedjas att ange ditt namn och epost-adress för att skapa ett lösenord att logga in med.

Step 3.png

3. Välj ditt paket. Med Season Pro kan du välja om du vill betala hela paketet direkt eller dela upp det i månatliga avbetalningar.

Step 4.png

4. Ange hur du vill betala.

Step 5.png

5. Bekräfta.

Step 6.png

6. Det är allt, nu kan du kolla NFL på den nya tjänsten DAZN. För hjälp eller mer information kan du besöka deras supportsidor.

Step 6.png

NFL Game Pass flyttar till DAZN

Nyheter

To Top