NFL-Guiden

Beställ NFL-Guiden 2023

Nu kan du förbeställa NFL-Guiden 2023 – vår alldeles egna tidning inför säsongen. Av fans, för fans. Läs analyser om alla 32 lag samt spännande reportage och artiklar. 

–> Beställ NFL-Guiden 2023 <–

Med årets upplaga av NFL-Guiden har NFL Supporter levererat en fysisk NFL-bibel till alla svenska fans för åttonde året. I fjol var intresset högre än någonsin. Vi vill tro att tidningen, mycket tack vare alla våra läsare, blir lite vassare varje gång och känslan är att årets nummer blir vårt bästa hittills.

Som vanligt kan du läsa analyser och predictions om alla lag. Vi går igenom spelscheman, nyförvärv, statistik och storylines. Vi kollar också in toppnamnen i årets rookieklass och försöker hitta framtidens superstjärnor. Vi på redaktionen rankar alla lag och försöker blicka in i framtiden för att ge er läsare en känsla för hur årets säsong kan tänkas utspela sig.

I år kan du bland annat läsa om fenomenet Justin Jefferson, hur AI-revolutionen påverkar NFL, en lista på de bästa spelen i NFL-historien, hur Aaron Rodgers hamnade i New York och mycket mer. Vi tror att du kommer gilla årets nummer.

 

Beställ NFL-Guiden 2023

Nyheter

To Top