Julkalendern

Lucka #7: The Ugly Sweater

Med julen i antågande vill vi på NFL Supporter självfallet göra vårt för att sprida lite julstämning runt om i stugorna. Idag tittar vi på en av de viktigaste sakerna i jul. Att hålla sig varm.

Lucka #6: The Ugly Sweater

FultröjamiamiJag har alltid fascinerats av hur vissa kändisar kan klä sig fruktansvärt fult och samtidigt få det att se bra ut. David Beckham var under sina glansdagar ett lysande exempel på det här fenomenet. Vad han än gjorde blev det i slutändan bra. Fult blev på något sätt alltid snyggt?

Nu är jag visserligen smärtsamt medveten om att jag inte har samma utseendemässiga grundplåt som herr Beckham, men i arbetet med den här kalendern har jag noterat att NFL-världen öppnat upp en möjlighet för oss vanliga dödliga att göra denna bakvända stilresa. Vi pratar självfallet om de kultförklarade NFL Ugly Christmas Sweaters. En absurd cool och värmande julklapp till NFL Supportern. Jag skulle vilja sträcka mig så långt att det dessa tröjor är ett måste. Fega nu inte ur och välj en ”lagom” ful tröja. Ironin måste framgå tydligt. Ju fulare, desto bättre.

NFLShop.com har flertalet av dessa. Den vågade köper en Ugly Suit….

Här hittar du resten av luckorna i julkalendern.

(Notera att NFL Shop är baserad i USA, och att de kan tillkomma moms och tull på de varor som du beställer därifrån. Mer information om detta hittar du på Tullverkets hemsida.)

 

Nyheter

To Top