Julkalendern

Lucka #4: Framtidens fotboll

Med julen i antågande vill vi på NFL Supporter självfallet göra vårt för att sprida lite julstämning runt om i stugorna. Därför har vi dragit igång en julkalender, där vi varje dag presenterar ett julklappstips till den hängivne NFL-supportern. Idag tar vi oss en titt…..rakt in i FRAMTIDEN.

Lucka #4: Framtidens fotboll

Vi skulle visserligen kunna nöjt oss med att tipsa er alla om en helt vanlig fotboll. En Wilson Duke Replica 1 är troligtvis ett ganska bra val till gemene man. Samtidigt känns det valet också aningen uppenbart. Eftersom vi på NFL Supporter alltid vill ligga i framkant på utvecklingen, tittar vi därför in i framtiden istället. Vad är det som väntar runt hörnet? Blir det som Mr Jim 2 sa att allt blir större? ”Som vanligt i framtiden!”.
Nja, inte enligt bolltillverkaren Wilson i alla fall. Däremot slår det ett slag för det här mer IoT, Internet of things. Allt skall vara uppkopplat. Så även din fotboll. Hastighet, spin, m.m. Allt registreras och kan utvärderas i efterhand.

Jag har tyvärr inte testat den här produkten själv, men videon nedan ger oss en liten inblick i vad Wilson försöker introducera. Vad tror ni? Kan detta vara något? Wilson Connected Football går bl.a. att köpa från deras egna hemsida. Den är dock inte helt gratis.

 

  1. Deesa finns i allsköns prisklasser. Både med äkta skinn och syntetiskt
  2. Mr Jim är en karaktär ur en serie kultförklarade reklamfilmer för Canon från slutet av 90.talet.

Nyheter

To Top