Nyheter

Lucka 22: NFLs roligaste spelare

Nu är det inte långt kvar till dopparedagen och goda ord är dyra. För att lösa dina sista julklappsproblem fokuserar vi därför på digitala lösningar. Presenter som bara är ett klick kort.

Precis som målvakterna brukar anses lite galna i ”vår” europeiska fotboll, är det det inte helt ovanligt att NFL-lagens punkter/kickers är killar med lite udda humor. Roligast av dem alla är i min mening Colts punter Pat McAfee, som onekligen gjort sig ett namn även utanför fotbollsplanen. När han annonserade ut härom året att han tänkte göra en ”stand-up” föreställning såldes de 1400 biljetterna slut på mindre än 10 minuter.

Föreställningen, som självfallet filmades, finns att köpa på McAfees egna hemsida, och bjuder på en hel del godbitar ur hans liv. Vi får bland annat reda på hur det gick till när han draftades. Noterbart i sammanhanget är bland annat att McAfee draftades av Colts som punter. En position han aldrig spelat innan. McAfee var nämligen kicker innan, men tackade självfallet ja till jobbet. Hur svårt kan det egentligen vara?

Självfallet får vi även höra historien om hur det kom sig att han blev stoppad naken och dyblöt av polisen. En historia som inte helt förvånande fick mycket utrymme i media, och gjorde McAfee till en kändis från dag ett NFL. Förutom allt detta blir det självfallet en hel del om livet i NFL, och det skadar inte om man känner till lite klassiska lagkamrater som McAfee haft genom åren. Namn som Manning, Saturday, Mathis och Vinatieri dyker t.ex upp.

Föreställningen finns att köpa både som DVD och för digital nedladdning.

 

Har du missat någon lucka? Här hittar du i så fall resten av luckorna i vår julkalendern.

Nyheter

To Top