Julkalendern

Lucka #18: Booble Heads

Med julen i antågande vill vi på NFL Supporter självfallet göra vårt för att sprida lite julstämning runt om i stugorna. Idag spanar vi in det här med udda inredningsdetaljer igen.

Lucka #18: Booble heads


Många av er sitter säkert där hemma i stugorna och undrar vad tusan som har hänt. Var är dagens lucka? Brukar den inte komma klockan 7.30 varje dag? Jo, det är sant men jag var lite trött igår och ”nickade till”. Somnade helt enkelt.

Men när ni ändå är inne på temat att nicka till skulle vi kunna kolla in området med s.k. ”Booble Heads”, dvs små plaststatyer med ett ofta för stort huvud som nickar fram och tillbaka. Dessa finns i alla möjliga former och kan vara lite svåra att hitta rätt bland. Här är det viktigt att du lägger lite tid på att välja rätt person och lag, samt verkligen hittar en som är lik personen ifråga. Många gånger är figurerna väldigt stereotypa, och bli inte förvånad om din QB är mer lik en ”gillette-reklam-kille” än din hjälte.

Så var noga i ditt utval. En cool Booble Head är helt rätt, medan en halvtaskig som inte liknar någon speciell person är att likställa med en sjabbig leksak från ett Happy Meal.

Tittar vi på popkulturella personer över lag finns det figurer att beställa här hemma i Svedala 1. Vill du dock ha en NFL-figur är det på andra sidan pölen du måste söka. Förutom tidigare nämnda NFLShop, kan du testa ClarkToys.com som har en hel del sköna. Personligen fastnade jag lite för Mike Ditka (Bears gamla coach och spelare) anno 1985, eller varför inte Tom Brady med sina 4 ringar?

 

Här hittar du för övrigt resten av luckorna i julkalendern.

 

  1. Vad sägs t.ex. om Leif G.W Persson som Sherlock Holmes

Nyheter

To Top