Julkalendern

Lucka #11: Toppen


Med julen i antågande vill vi på NFL Supporter självfallet göra vårt för att sprida lite julstämning runt om i stugorna. Idag har det blivit dags för lucka 11, och där hittar vi några av de tuffare frågorna som debatteras så här års? När klär man egentligen granen? Hur pyntar man rätt?

Lucka #11 – En stjärna för granen
a5329fe5310fc38c357cd1dc459b5f53Varje år, när det skrider mot jul, brukar min fru skicka ut mig till förrådet för att hämta julprydnader. Varje år kommer jag tillbaka med fel låda. ”-Det där är ju julsakerna. Jag ville ha lådan med adventssakerna.” Man kan tycka att jag borde lära mig men icke. Har väl antagligen med det där med att lära gamla hundar sitta skulle jag gissa.

Som tur är vet jag att jag inte är ensam. Det här med när, var och hur i juletid är klurigt. På lokalradion pågick en jättediskussion 1 härom dagen rörande när granen skall kläs. 1:a, 2:a eller tredje advent? Eller kanske dan före doppparedage? Eftersom jag har ett liv vid sidan av min klockradio, var jag tvungen att lämna diskussionen. Vad de än kom fram till, är jag övertygad att alla, oavsett när de klär granen, vill ha en NFL-stjärna i toppen.

Nu är det visserligen lite sent att ge någon julprydnader i julklapp. Mottagaren kommer antagligen tycka att du är aningen knäpp, eftersom julen mer eller mindre är över vid det laget. Men när det väl blir jul igen. För det blir det. Då kommer personen stå där lycklig och titta på sin gran och skatta sig oerhört lycklig över denna ”toppen”-present.

Vår favoritbutik NFLShop.com har tyvärr bara JETS julstjärna kvar i lager. Av någon outgrundlig anledning säljer den tydligen sämre. Med lite lätt ”googling” går det dock hitta alla lags julstjärnor. Ett måste för den där äkta NFL-jul känslan.

 

Här hittar du för övrigt resten av luckorna i julkalendern.

 

  1. Finns ytterst få saker att diskutera här i Halland.

Nyheter

To Top