Julkalendern

Lucka #10: För den sötsugne

p135707zMed julen i antågande vill vi på NFL Supporter självfallet göra vårt för att sprida lite julstämning runt om i stugorna. Idag tittar vi in bakom lucka nummer 10 och hittar något som vi alla känner ett oerhört behov av när klockan passerar midnatt på söndagskvällarna.

Lucka #10 – Godis
Härom dagen pratade vi om det där småsakerna som gör livet lite enklare och som sätter pricken över i:et i tillvaron. Det kan handla om den där bollen som ligger jämte dig i soffan på söndagen, eller kanske den där 750 grams hamburgaren med extra chilisås och ost, som du alltid äter framför TV:n.

Oavsett vad vi har för preferenser så brukar tröttheten komma smygande för oss alla. Tidsskillnaden jobbar tyvärr inte i vår favör. För mig brukar det komma en svacka kring midnatt och då är det inte dumt att plocka fram lite sötsaker. Av den anledningen vurmar vi idag för godiset. Självfallet måste det vara amerikanska godisbitar. Personligen hade jag en period då jag tryckte i mig Skittles. 1, medan ett Steelers-fan bortåt vägen, som faktiskt är trevlig, har en fallenhet för Reese´s Peanut Butter Cups. Även det en mycket rekomenderbar bit godis.

Dagens förslag är således att du plockar ihop en liten korg med amerikanska godisar och ger till din älskade NFL-supporter på julafton. Vanligtvis kan du hitta USA-godis i den välsorterade mataffären, men annars är det bara att titta förbi USAGODIS.SE för att plocka ihop lite bra grejer.

Här hittar du för övrigt resten av luckorna i julkalendern.

 

  1. Detta trots att jag är såpass gammal att jag inte faller för lag i neonfärger.

Nyheter

To Top