Browns

Josh Gordon till rehab

Josh Gordon meddelar att han för tillfället tar ett uppehåll från fotbollen för att fokusera på att rehabilitera och få kontroll över sitt missbruk.

Josh Gordon var en gång den hetaste spelaren i NFL. Bara dagar från att han skulle återkomma till fotbollen efter en lång avstängning, meddelar han att han istället checkar in på rehab. Gordon, som varit avstängd från NFL i över ett år pga. missbruk, väntades starta sin första riktiga match på länge mot Patriots om drygt en vecka.

Det är tråkigt att dessa bekymmer håller en sådan jättetalang av planen, men det är glädjande att han verkligen tar sig an dem ordentligt. Missbruk är ett allvarligt problem och de insatser som han tidigare gjort har helt enkelt inte hjälpt.

Browns uppmuntrar såklart Gordons beslut att rå om sin personliga hälsa, samtidigt som de säkert sett fram emot att ha honom tillbaka. Hans status och framtid i Browns är oklar i dagsläget. Det mesta pekar på att Browns regim är trötta på att dela ut chans efter chans till honom, så troligtvis är hans tid där över. Vi hoppas att han får ordning på livet och kan återkomma till fotbollen igen.

Browns organisation släppte via sitt officiella Twitter-konto följande utlåtanden från Josh Gordon och från Sashi Brown.

To Top