Fantasy

Veckans Fantasy: Starta Rivers

Varje vecka kommer jag att skriva några nyheter som jag anser vara aktuella inför antingen kommande omgång eller för säsongen i allmänt. Denna veckan tittar vi på vilka spelare du inte får missa att starta till helgen. 

Skador
Har varit en del sådana under början på säsongen, alltid lika tråkigt när draftat man någon som man tror på och sen går han sönder direkt. Personligen har Moncrief och Locketts skador påverkat mitt lag en del. Jag ska dock inte klaga, finns betydligt tyngre namn som försvunnit eller vad sägs om denna lista: Watkins, Charles, Foster, Peterson, Woodhead, Martin, Langford och då har jag säkert missat en del. Därför är det viktigt med handcuffs på sin/sina bästa runningbacks, de går lätt sönder. Förra veckan var Howard ägd av cirka 5% på nfl.com, nu när Langford gick sönder så är han uppe på 41%. Är han inte ägd i din liga så plocka upp honom omedelbart och fundera på att byta liga till nästa säsong. Du spelar inte i en särskilt kunnig/seriös liga om spelare som Howard fortfarande ligger ute.

Vem ska man starta denna vecka då?
Quarterbacks
Philip Rivers: Man möter Saints som släppt in 34, 16 och 42 poäng på de tre matcher man har spelat. Saints är rankade på 28e plats vad det gäller pass-rush och 31e plats när det gäller att försvara passningar. Det betyder att Rivers kommer att få väldigt mycket tid på sig och det brukar betyda mycket poäng för Chargers.

Matthew Stafford: Det har börjat väldigt bra för Stafford denna säsongen och han har egentligen varit en toppspelare i cirka 10 matcher nu. Halva förra säsongen och starten på denna. De möter Chicago som startat säsongen 0-3 och lär åka på ännu en förlust mot Detroit. Förra gången han mötte Bears så passade han för 298 yards och tre touchdowns.

Runningbacks
Jordan Howard: Äntligen får någon annan chansen i Bears! Langford har varit usel för dem under hela sin tid i NFL och han skadade sig förra matchen. Lions försvar ligger bara på 27e plats när man ska stoppa springspelet och deras spelare Ziggy Ansah och DeAndre Levy i försvaret är tveksamma till spel.

Ezekiel Elliott: Elliott har näst mest rushing yards i NFL och är den tredje i NFL som får mest chanser att springa med bollen. Förra matchen fick Elliott springa med bollen 30 gånger och när man möter Chip Kellys system så får man ofta fler chanser till offensivt spel eftersom Chip har ett galet tempo. 49ers lät Christine Michael springa för 106 yards och två touchdowns på 20 försök förra helgen. Elliott kommer vara ett monster denna match.

Wide receivers
DeAndre Hopkins/Will Fuller: Någon av de två kommer att möta Perrish Cox(Titans cornerback) och han är den som har fått lägst betyg av alla cornerbacks på att täcka sin motståndare när bollen kommer flygande (Pro Football Focus) under de första tre veckorna. Houstons offensiv kommer vara sugna på revansch efter ha blivit nollade av Patriots förra matchen.

Travis Benjamin/Tyrell Williams: De kommer att få bollar av Philip Rivers. Läs ovanför.

Alston Jeffery/ Kevin White: Jeffery har tyvärr lite halvskadad men är på väg mot 100% nu och när han är skadefri så är han bland de allra bästa i ligan. Kevin White är en supertalang som var skadad hela sin rookiesäsong förra året men blir bättre och bättre för varje vecka: förra matchen fick han bollen kastad mot sig hela 14 gånger och fick ihop 62 yards.
Lions defensiv är på plats 27 när det gäller att täcka sina receivers och är sist i hela NFL när det gäller pass rushen. Kvittar om det blir Cutler eller Hoyer, de kommer att hitta fram med en del passningar.

Kan bli ett giftigt par i helgen.

Kan bli ett giftigt par i helgen.

Tightends
Coby Fleener: Många hypade honom innan säsongen och vissa var beredda att ge upp honom efter bara två veckor men i den tredje matchen så visade Fleener att han kan lira boll. Brees gick ut och sa att de har börjat få en kemi med varandra just nu och att det bara kommer bli bättre. Kan Fleener bli en ny Graham i Saints?

Dennis Pitta: Flacco har gillat Pitta de senaste två veckorna, han har fått bollen kastad till sig 20 gånger på två matcher. Raiders är bland de sämre i ligan när det gäller att försvara tightends.

Nyheter

To Top